Πήρε εξιτήριο ο Μαραντόνα

10:41 | 12/11/2020

Μετά από 9 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε εξιτήριο,

Στις 3 Νοεμβρίου ο κορυφαίος κατά πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο (αφαίρεση αιματώματος) κι έκτοτε νοσηλευόταν σε κλινική του Μπουένος Αϊρες.

Σήμερα ο «Ντιεγκίτο» πήρε εξιτήριογια να μεταβεί στο σπίτι του προκειμένου να συνεχίσει την ανάρρωσή του, αν και χθες ο φίλος και δικηγόρος του Ματίας Μόρλα είχε πει στους δημοσιογράφους ότι ο 60χρονος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα μεταβεί σε κέντρο απεξάρτησης για να «πολεμήσει» το πρόβλημα που έχει με το αλκοόλ και τις απαγορευμένες ουσίες.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο προσωπικός γιατρός του Μαραντόνα, Λεοπόλντο Λούκε, ήταν εκείνος που έδωσε το «οκ» για το εξιτήριο, ενώ προσθέτουν ότι ο τεχνικός της Χιμνάσια Λα Πλάτα θα συνεχίσει να λαμβάνει θεραπεία για την εξάρτηση από το αλκοόλ, ενώ αναμένεται να μείνει σε σπίτι κοντά στην μεγαλύτερη του κόρη.

«Αυτό που πέρασε ο Ντιέγκο δεν ήταν μία επέμβαση ρουτίνας, είναι θαύμα που είναι ζωντανός. Πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του» υποστήριξε ο Ματίας Μόρλα για την περιπέτεια του Αργεντινού θρύλου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.