Πήρε Καρλίτος ο ΑΟΑΝ

21:40 | 06/07/2023

Τον Καρλίτος ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ.

Ο Βραζιλιάνος έγινε γνωστός στο Κρητικό κοινό από τη θητεία του στον ΠΟΑ, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με το μπλε αστέρι ο Carlos Daniel Dos Santos Aranha (Carlitos)!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Carlos Daniel Dos Santos Aranha/ Κάρλος Ντάνιελ ντος Σάντος Αράνχα, γνωστός ως Καρλίτος.

Ο γεννημένος στις 18/6/1995 βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο παίκτης, αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες από το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς από τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε για λογαριασμό του ΑΟ Θήβας, στη Γ’ εθνική και την επόμενη περίοδο 2018/19 βρέθηκε στην Κρήτη για λογαριασμό του ΠΟΑ στην ίδια κατηγορία. Επόμενος σταθμός στο πρώτο μισό τη σεζόν 2019/20 ήταν ο Πανακρωτηριακός, μέσω του οποίου έκανε το βήμα για τη Super League 2 και την ΠΑΕ Χανιά στο δεύτερο μισό της ίδιας περιόδου, όπου και αγωνίστηκε έχει και το 2021/22. Την περσινή σεζόν 2022/23 αγωνίστηκε επίσης στη Super League 2 με τη φανέλα της Παναχαϊκής.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε να είναι υγιής, προκειμένου με την αξία του να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!

«Για αυτή την ομάδα και την πόλη θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό»

Για την συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Καρλίτος, είπε «Έχω σχηματίσει μια πολύ καλή εικόνα για τον ΑΟΑΝ τα τελευταία χρόνια και αποφάσισα να έρθω στην ομάδα επειδή οι άνθρωποι της έδειξαν σεβασμό προς τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες και με εμπιστεύονται πολύ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.