Πήρε νεαρό από τη Μινωική ο Πόρος

14:47 | 18/03/2021

Απέκτησε τον Στέφανο Σταυρουλάκη.

Ο Πόρος ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού από τη Μινωική, την οποία και ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Η σχετική ανακοίνωση: "Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο της Μινωικής, τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας που δείχνουν έμπρακτα ότι νοιάζονται πραγματικά για τα νέα παιδιά και ενδιαφέρονται για την εξέλιξη και το μέλλον του, προσδοκώντας το καλύτερο για εκείνα.

Στο πλαίσιο αυτό παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου από τη Μινωική στον Πόρο ο Στέφανος Σταυρουλάκης. O ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είναι 18 ετών (γεννηθείς το 2003), αγωνίζεται στα "φτερά" της επίθεσης (δεξιά και αριστερά) και παίζει ως μικρός στη Γ' Εθνική. Καλωσορίζουμε τον Στέφανο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε τα καλύτερα, θα τον βοηθήσουμε και θα μας βοηθήσει.

Ευχαριστούμε και πάλι το φίλο σωματείο της Μινωικής για την εμπιστοσύνη του και να είναι σίγουροι οι άνθρωποι της ομάδας της Φορτέτσας ότι θα τους την ανταποδώσουμε και θα τους στηρίξουμε σε ότι χρειαστούν. Έδειξαν στην πράξη ότι κοιτούν το δάσος και όχι το δέντρο".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.