Πήρε νεαρό μεσοαμυντικό ο Πόρος

21:27 | 03/10/2019

Οι νεοφώτιστοι ολοκλήρωσαν άλλη μία μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο Πόρος επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Πρινιανάκη.

Ο 18χρονος αμυντικός μέσος την περασμένη σεζόν έπαιξε στην ΑΕΜ, ενώ φέτος ξεκίνησε στον ΑΟΑΝ από τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή Κώστα Πρινιανάκη. Καλωσορίζουμε τον 18χρονο μεσοαμυντικό στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με την ομάδα μας στη Γ' Εθνική.

Ποιος είναι

Ο Κώστας Πρινιανάκης γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 2001 στο Ρέθυμνο και θεωρείται ως ένας από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές του ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, έχοντας αποτελέσει μέλος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Μπορεί ν' αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξιός μπακ, όσο και ως ελεύθερος στο κέντρο. Ο ίδιος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στις Ακαδημίες του Ο.Φ. Αρμένων Ρεθύμνου, ενώ μετά από 7 χρόνια, σε ηλικία 13 ετών μετακόμισε στις Ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου.

Ένα χρόνο μετά, στα 14 του έπαιξε στη β' ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, στον Κεραυνό Ρεθύμνου στη Β' κατηγορία Ρεθύμνου. Εκεί πήγε στα μέσα της σεζόν αγωνιζόμενος σε 15 παιχνίδια και ξεκίνησε και την επόμενη περίοδο όπου μέχρι τον Ιανουάριο σκόραρε 9 φορές, παίζοντας μάλιστα ως σέντερ φορ!

Στη συνέχεια πήρε... προαγωγή για ένα εξάμηνο στην πρώτη ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου (Α' κατηγορία Ρεθύμνου) για να επιστρέψει στο β' μισό στον Κεραυνό Ρεθύμνου ο οποίος είχε ανέβει στην Α' κατηγορία Ρεθύμνου προκειμένου να πάρει συμμετοχές.

Το ξεκίνημα της καινούργιας σεζόν τον βρήκε ξανά στον Αστέρα Ρεθύμνου για να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο στην Α.Ε. Μυλοποτάμου όπου πανηγύρισε με την ΑΕΜ το πρωτάθλημα με το απόλυτο των νικών σπάζοντας όλα τα ρεκορ (30 στα 30) και την άνοδο στη Γ' Εθνική).

Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από την Α.Ε. Μυλοποτάμου στον ΑΟΑΝ με τον οποίο έκανε κανονικά προετοιμασία και μάλιστα αγωνίστηκε ως αλλαγή στον τελικό του Σούπερ καπ κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε με ξαφνική απόφαση των ανθρώπων της ομάδας του Αγίου Νικολάου και η ομάδα μας τον ενέταξε στο ρόστερ της».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.