Πήρε τη «σκυτάλη» από τον «Πετρακογιάννη»

SMS

Ο Γιώργος Πετράκης είναι πλέον ο μοναδικός Κρητικός προπονητής στην Super League 1, ενώ διαδέχτηκε τον πατέρα του, Γιάννη.

Στην περίπτωση του ισχύει κατά κάποιο τρόπο το «like father, like son…». Ο Γιώργος Πετράκης βρίσκεται και επίσημα από σήμερα στο «τιμόνι» της Λαμίας και είναι έτοιμος να αξιοποιήσει την τεράστια ευκαιρία που του δόθηκε.

Στα 32 του χρόνια είναι ο νεότερος τεχνικός στην ιστορία της Super League 1, στοιχείο αρκετά τιμητικό για τον ίδιο.

Με διαρκώς ανοδική πορεία, ο Πετράκης κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο εντός συνόρων, γεγονός που αποτελεί μια επιβράβευση.

Με πολλή προσπάθεια και αρκετά καλή κατάρτιση και επιμόρφωση, θα δουλέψει στα «σαλόνια», με στόχο να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

Ο ταλαντούχος προπονητής, άλλωστε, είναι πια ο μοναδικός εκπρόσωπος του νησιού στους πάγκους της Super League 1.

Πήρε, μάλιστα, τη «σκυτάλη» από τον πατέρα του, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος ήταν ο πιο πρόσφατος «καπετάνιος» της Κρήτης στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά την αποχώρηση του «Πετρακογιάννη» από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πριν αναλάβει ο Γιώργος τη Λαμία, δε μεσολάβησε κάποιος άλλος τεχνικός από το νησί.

Όταν αποφάσισε, πριν καν κλείσει τα πρώτα «άντα» της ζωής του, να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ν’ αρχίσει καινούργια καριέρα, είχε πλήρη επίγνωση των καταστάσεων και των ιδιαίτερων συνθηκών που θα δημιουργούσε ο τίτλος «προπονητικό μειράκιον», ο οποίος θα τον συνόδευε στα πρώτα του «βήματα».

Έχει τις ικανότητες, το «ανάστημα» και τη «δίψα» για να πετύχει… Εφόσον και οι συγκυρίες αποδειχθούν ευνοϊκές, τότε το μέλλον ανήκει στον Γιώργο Πετράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και επίσημα στη Λαμία ο Πετράκης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.