Πήρε θέση για το εξώδικο ο Αραβίδης

22:06 | 07/02/2020

O Χρήστος Αραβίδης προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, με αφορμή ένα εξώδικο που κοινοποιήθηκε στην ΕΕΑ από τον δικηγόρο, Γεώργιο Π. Παναγόπουλο, υποστηρίζοντας πως ποτέ δεν έδωσε εντολή να συμπεριληφθεί το όνομά του.

Την Πέμπτη (06/02) είδε το φως της δημοσιότητας μία εξώδικη δήλωση/διαμαρτυρία/καταγγελία από τον δικηγόρο, Γεώργιο Π. Παναγόπουλο προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γενικό Γραμματέα, Γεώργιο Μαυρωτά και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Μέσω του εξωδίκου, ο κ. Παπαγόπουλος ζητούσε την παραίτηση ή την άμεση αντικατάσταση όλων των διορισθέντων μελών της ΕΕΑ, με αφορμή όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Μεταξύ των ονομάτων που αναφέρονται στο εξώδικο είναι εκείνο του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος είχε συνεργασία με τον κ. Παναγόπουλο στην υπόθεση των οφειλομένων από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, αλλά ουδέποτε συναίνεσε προκειμένου να εμφανίζεται το όνομά του στο συγκεκριμένο εξώδικο.

Γι' αυτό το λόγο, ο διεθνής επιθετικός, προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, υποστηρίζοντας πως "ποτέ δεν έδωσα σχετική ρητή εντολή στον κύριο Παναγόπουλο όπως φαντάζομαι απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις", ενώ ξεκαθάρισε πως "δεν πρόκειται να ανεχθώ ξανά τέτοιες συμπεριφορές".

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΑΒΙΔΗ:

«Πριν από λίγο διάβασα στον Τύπο καταγγελία στην οποία έχουν τοποθετήσει -εν αγνοία μου- κάποιοι, με πρώτο, μάλιστα, το όνομά μου και την οποία έσπευσαν κιόλας να δημοσιοποιήσουν μεταμεσονύκτια χωρίς τη συναίνεσή μου μάλλον με την ελπίδα ότι δε θα το αντιλαμβανόμουν, αφού μόλις εγκαταστάθηκα στην Ελλάδα.

Για κακή τους όμως τύχη την διάβασα -και όχι μόνο εγώ, αλλά δυστυχώς κι όλο το πανελλήνιο- για αυτό και να οφείλω να αποκαταστήσω δημόσια την αλήθεια γιατί κανείς δεν μπορεί να παίζει ούτε με το όνομά μου, ούτε με την διαδρομή μου.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς της Πολιτείας και δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την καταγγελία αυτή και με τις δήθεν παρανομίες και τα ψέματα που γράφονται σε αυτή και που κάποιοι στις πλάτες μου διατύπωσαν με τόση ευκολία.

Ούτε ποτέ έδωσα σχετική ρητή εντολή στον κύριο Παναγόπουλο, όπως φαντάζομαι απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Λυπάμαι που κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά μου για να εξυπηρετήσουν άλλα ξένα επίκαιρα -και όχι πάντως- τα δικά μου συμφέροντα. Στο εξής να φροντίζουν να είναι πιο προσεκτικοί κάποιοι γιατί δεν πρόκειται να ανεχθώ ξανά τέτοιες συμπεριφορές».

Πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.