Πήρε θέση η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων για την... ύποπτη δραστηριότητα

19:25 | 22/09/2020

Οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και η ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων

Το ντέρμπι του Απόλλωνα Λεμεσού με την Ανόρθωση έχει προκαλέσει χαμό στην Κύπρο. Κι αυτό γιατί μια κίνηση του πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Λόρια προκάλεσε υποψίες με τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Αντρέα Παπαχαραλάμπου να δηλώνει στο Goal.com.cy ότι «Εμείς σχολιάζουμε μόνο το ύψος του ποσού που αφήνει το σκορ (3-1) και αυτό το συνδυάζουμε με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε το οποίο εμείς το είχαμε αντιληφθεί το γεγονός γιατί παρακολουθούμε τους αγώνες. Αμέσως ενημερώσαμε τους αρμόδιους φορείς και τα όργανα του εξωτερικού και περιμένουμε να μας στείλουν τα ποσά που παίχτηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όμως, σαν Επιτροπή είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε τον αγώνα καθότι μόνο το βίντεο που μας έστειλαν και παρακολουθώντας τις δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης να επέμβουμε άμεσα. Ήδη εκδώσαμε τρεις κλήσεις και ανάλογα με το τι θα μας πουν θα εκδώσουμε αρκετές άλλες, τις οποίες δεν θα επιληφθούμε εμείς αλλά θα ζητήσουμε συνδρομή από την Αστυνομία».

Μάλιστα, για το θέμα πήρε θέση και Εθνική Αρχή Στοιχημάτων η οποία τόνισε:

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων και δηλώσεων τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας χθες, 21 Σεπτεμβρίου 2020, σχετικά με φερόμενη ύποπτη ή αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα επί του αγώνα Ανόρθωση – Απόλλων, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ενημερώνει ότι, η διενέργεια στοιχήματος στους αδειούχους αποδέκτες Κλάσης Α και Β επί του εν λόγω γεγονότος δεν φάνηκε να παρουσίασε ύποπτη ή αυξημένη συμμετοχή.

Επίσης, διευκρινίζεται ότι, η Αρχή δεν έλαβε οποιοδήποτε αίτημα από αρμόδια υπηρεσία της Δημοκρατίας για παροχή πληροφοριών για τη στοιχηματική δραστηριότητα του εν λόγω ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.