Πήρε το ντέρμπι ο Εργοτέλης - Χαμός στην κορυφή της Superleague 2!

16:44 | 09/05/2021

Ο Εργοτέλης κέρδισε τα Χανιά (2-0) στο Παγκρήτιο, η Ξάνθη πήρε σπουδαίο διπλό στη Νίκαια (2-0) ενώ ο Λεβαδειακός επικράτησε... φυσιολογικά του Διαγόρα και έτσι η βαθμολογία των πλέι οφ έγινε... μύλος

Και η αγωνία για το ποιες ομάδες θα πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις συνεχίζεται. Ο Εργοτέλης πήρε το κρητικό ντέρμπι με σκόρερ των Κόλα και Μανουσάκη, επικράτησε με 2-0 των Χανίων και παραμένει ζεστά στο κόλπο της ανόδου. Ακόμα πιο ζεστά για είμαστε ακριβείς καθώς ο Ιωνικός ηττήθηκε εντός έδρας από την Ξάνθη, με την ακριτική να βρίσκεται πλέον στην κορυφή. Μετά την ήττα στο Παγκρήτιο, τα Χανιά δεν έχουν ούτε μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη μια εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 4-0 του αδιάφορου βαθμολογικά Διαγόρα και βρίσκεται πλέον στην 2η θέση, ισοβαθμώντας με τον Ιωνικό.

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής:

  • Εργοτέλης-Χανιά 2-0
  • Ιωνικός-Ξάνθη 0-2
  • Λεβαδειακός-Διαγόρας 4-0

Bαθμολογία

1.Ξάνθη 48

2.Λεβαδειακός 47

3.Ιωνικός 47

4.Εργοτέλης 45

5.Χανιά 39

6.Διαγόρας 30

* Ο πρώτος ανεβαίνει στη Super League 1, ενώ ο δεύτερος θα δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Oι επόμενες αγωνιστικές

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/05)

Διαγόρας - Ιωνικός

Ξάνθη - Εργοτέλης

Λεβαδειακός - Χανιά

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/05)

Ιωνικός - Εργοτέλης

Ξάνθη - Λεβαδειακός

Χανιά – Διαγόρας

Κριτήρια Ισοβαθμίας

Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης κατά σειρά είναι τα εξής:

α. Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.

β. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

γ. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

δ. Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

ε. Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.