Πήρε το ντέρμπι ο Γιούχτας - Όλα τα αποτελέσματα

17:10 | 05/01/2020

Σπουδαία αποτέλεσμα στην έδρα του Ηροδότου για την ομάδα του Πίτσου. Συνεχίζει ακάθεκτη η Επισκοπή, ψυχρολουσία για τον ΠΟΑ.

ΠΟΑ-ΣΥΝΚΑ 1-1

Στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ είχε την απόλυτη κυριαρχία στο α' μέρος και δύο καλές φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων παρά το γεγονός ότι είχε συντριπτική υπεροχή. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΑ μπήκε το ίδιο δυνατά και πίεσε το ΣΥΝΚΑ για το γκολ. Λυτρώθηκε στο 75' με το γκολ του νεοαποκτηθέντα Γκελοσάνι, ο οποίος «έλυσε» τον γόρδιο δεσμό. Στο 93', όμως, ο ΣΥΝΚΑ «σκότωσε» τον ΠΟΑ και με το γκολ του Βεστάκη πήρε τον βαθμό (1-1).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-2

Ντέρμπι με τα όλα του στη Ν.Αλικαρνασσό. Στο πρώτο μέρος αμφότερες οι ομάδες είχαν φάσεις, αλλά ο Γιούχτας ήταν αυτός που βρήκε το γκολ. Συγκεκριμένα, στο 38' ο Μωραϊτης σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του για το 0-1, ενώ λίγα λεπτά μετά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος ο Ηρόδοτος πίεσε, αλλά ο Γιούχτας ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις και στο 88' σφράγισε τη σπουδαία νίκη με το γκολ του Πλουσή, ο οποίος διαμόρφωσε το 0-2.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΠΟΡΟΣ 2-0

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά και έκλεισαν στα καρέ τους τον Πόρο που δεν μπορούσε να απειλήσει. Η ομάδα της Επισκοπής έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά σκόραρε με την κεφαλιά του Καρβουνιάτη στο 32ο Στο δεύτερο μέρος η Επισκοπή πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Τσιριγώτη στο 50', κλειδώνοντας το τρίποντο της νίκης.

ΑΟΑΝ-ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 1-1

Ισόπαλο το ματς στον Αγιο Νικόλαο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες και τελικά να μοιράζονται από ένα βαθμό. Ο Καλογιαννίδης λύτρωσε τους γηπεδούχους στο 50' πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Επισκοπή 33

2. Γιούχτας 27

3. Ηρόδοτος 24

4. Πανακρωτηριακός 19

5. ΠΟΑ 15

6. ΑΟΑΝ 14

7. Ρεθυμνιακός 13

8. ΣΥΝΚΑ 12

9. Πόρος 8

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.