Πήρε τον «τελικό» ο ΟΦΗ και έκανε άλμα ανόδου

19:01 | 14/04/2019

Στα «καυτά» Δύο Αοράκια, ο ΟΦΗ έκανε το καθήκον του και με το 61-51 επί του Αργοναύτη, σε ένα νευρικό ματς με χαρακτήρα ντέρμπι, έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου.

Μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι που γέμισαν τις εξέδρες, η κρητική ομάδα ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και είχε τον έλεγχο, ακόμα και όταν οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κάποια «νεκρά» διαστήματα Εκεί «μπήκε» στο παρκέ ο εκπληκτικός κόσμος που ώθησε τον ΟΦΗ στη μεγάλη νίκη που τον φέρνει κοντά στην άνοδο.

Ουσιαστικά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο απείλησε ο Αργοναύτης και στη συνέχεια είχε παθητικό ρόλο, με το συγκρότημα του Ράλλη να παίρνει τα ηνία του αγώνα. MVP για τους γηπεδούχους ήταν οι Πετράκης και Αγαπιάδης που «κλείδωσαν» τη σημαντική νίκη. Κορυφαίος ο Τύρλας για τον Αργοναύτη

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 33-24, 43-33, 61-51

ΟΦΗ (Ράλλης): Μητρόπαπας 7, Κριθινάκης, Τσερκιτζόγλου 2, Καρλάφτης, Αγαπιάδης 17(3), Πάλλης 5, Πετράκης 15(1), Καμπάκας, Αντωνόπουλος 9(1), Μπουμπάρης 2, Μαλιαράκης, Καραλής 4.

Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας (Γιαννακόπουλος): Καλογερόπουλος 3(1), Χωματάς 10(1), Τσίρος 1, Συγγούνας 7(1), Τύρλας 15(1), Ζερβός 9(1), Σιλιτζήρης 4, Γαλιατσάτος, Μητσάκης, Σβαρνάς, Ζέρβας, Σταμέλος 2.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.