Πιέζουν την UEFA, κορυφώνεται η αγωνία!

11:20 | 22/06/2019

Στον ΟΦΗ «καίγονται» να βγει το συντομότερο η απόφαση της UEFA για τους Βέρα-Ισις. Οι τελευταίες εξελίξεις.

Κορυφώνεται, όπως είναι λογικό, η αγωνία στον ΟΦΗ σχετικά με το περιβόητο θέμα των Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ισις, αναφορικά με την απάντηση της UEFA.

Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον «αέρα», αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν έχει ενημερώσει την κρητική ΠΑΕ και οι δύο τεχνικοί της ομάδας κάνουν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά χωρίς να ξέρουν αν θα βρίσκονται στον πάγκο!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι Βέρα-Ισις βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρόδο και πέρασαν από την... ιερά εξέταση της UEFA για να ξεκαθαριστεί το θέμα με τα διπλώματα και να μπορούν να εργαστούν στον ΟΦΗ. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας πέρασαν από... κόσκινο τους δύο άνδρες σε μία πολύωρη συνέντευξη από την οποία άπαντες ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε καλά.

Στον ΟΦΗ περιμένουν εναγωνίως την απάντηση και σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο μέχρι τις 28 Ιουνίου, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή, θα υπάρχει οριστική εξέλιξη.

Πάντως στον Όμιλο πιέζουν καθημερινά για να βγει πιο νωρίς η απόφαση αφού θέλουν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι άκρη δεν βγάζουν, αφού στην UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε αυτά τα θέματα και δεν αφήνουν τίποτα να βγει προς τα έξω. Ουσιαστικά, δηλαδή, στον ΟΦΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν γνωρίζουν τίποτα επί του θέματος και ελπίζουν ότι όλα θα λήξουν ομαλώς.

Σε αντίθετη περίπτωση -ναι, υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο- πρέπει να «τρέξουν» άμεσα τις εξελίξεις, αφού από το πουθενά ο πάγκος θα μείνει «ορφανός»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι γίνεται με τον Φερέιρα, ερωτηματικό με Ποτουρίδη

Τι ισχύει με τα διαρκείας του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.