Πιλίδης: Ενταση on air με Θάνο για την αποπομπή του από τους Μεσογειακούς Αγώνες

17:30 | 31/05/2022

Ο Γιώργος Πιλίδης επιτέθηκε ξανά στον Κώστα Θάνο για τον ρόλο του στην ομοσπονδία πάλης μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, με τον δεύτερο να παρεμβαίνει και να επικρατεί ένταση στην διάρκεια του διαλόγου.

Καλεσμένος σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha ήταν ο Γιώργος Πιλίδης, ο οποίος εξέφρασε για άλλη μία φορά τα παράπονά του για την αντιμετώπιση της ομοσπονδίας της πάλης προς το πρόσωπό του, κάνοντας ευθεία επίθεση στον Κώστα Θάνο.

Ο νεαρός πρωταθλητής διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι η ΕΛΟΠ τον έκοψε από την αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες και μάλιστα η δικηγόρος του κα. Μαρούπα, σε τηλεφωνική της παρέμβαση αποκάλυψε ότι έχει σταλεί στην ΕΟΕ εξώδικο, στο οποίο διαμαρτύρονται για την απουσία του Πιλίδη από την διοργάνωση.

Τόνισε μάλιστα ότι για το εξώδικο έχει ενημερωθεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, ενώ έχει σταλεί και μηνυτήρια αναφορά σε εισαγγελέα για παράνομες πράξεις από μέλη του Δ.Σ. σε θέματα που αφορούν παρατυπίες σε σωματεία.

Μετά τα όσα είπε ο Πιλίδης κατά του Κώστα Θάνου, ο πρώην ολυμπιονίκης αποφάσισε να παρέμβει στην εκπομπή για να τοποθετηθεί για όσα τον κατηγόρησε ο αθλητής. Υπήρξε μάλιστα αντιπαράθεση με τον Πιλίδη ο οποίος ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του Θάνου, αποκαλώντας τον ψεύτη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.