«Πίστη στο πλάνο, ψυχραιμία στις κακοτοπιές... »

08:40 | 05/12/2018

Αναγνώστης του Capitano.gr γράφει για την αντοχή που πρέπει να έχει ο Εργοτέλης στο μαραθώνιο της Football league

«Κατ αρχήν, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας να δημοσιεύετε απόψεις αναγνωστών.

Έχοντας πλέον διανύσει τις 7 πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της football league , με ένα σαφές δείγμα αγώνων, έχω να παρατηρήσω τα εξής για τη μέχρι τώρα πορεία του Εργοτελη :

1. Έχουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. 

2. Η φετινή πορεία είναι αποτέλεσμα της περσινής βάσης που μπήκε, με πολύ κόπο και υπομονή σε συνδυασμό με τις πολύ καλές προσθήκες του καλοκαιριού. 

3. Η ομάδα δεν υστερεί σε τίποτα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. 

4. Τα δύο διπλά ( Σπάρτη, Αοχ), η εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα από το πάνω ράφι ( Βόλος),  οι άνετες εντός έδρας νίκες (Καλαμαριά, Τρίκαλα) , σε καμία περίπτωση δεν σβήνουν από τα ατυχή αποτέλεσματα με Πλατανια ( πολύ καλή ομάδα)  και Ηρόδοτο ( γκολ στην αρχή, ταμπουρι σε όλο το υπόλοιπο ματς, κακό γήπεδο, ανοχή της διαιτησίας στις απαράδεκτες καθυστερησεις των παιχτών του Ηροδότου, αμφισβητουμενο ακυρωθεν γκολ που ποτέ δεν έδειξαν τα στιγμιότυπα).

5. Μπαίνουμε σε μια κρίσιμη τριάδα αγώνων με αντιπάλους την Κέρκυρα ( εντός),  Αιγινιακο ( εκτός)  Παναχαικη εντός), τα οποία απαιτούν γερά νεύρα και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Χωρίς άγχος. 

6. Αν κάτι νομίζω ότι χρειάζεται βελτίωση είναι ο τσαμπουκάς που πρέπει να βγει από ορισμένους παίχτες με μεγάλες δυνατότητες ( Τσελιος, Ιατρουδης, Μπουτσακης, Εφφορτ),  ιδιαίτερα σε παιχνίδια που ο αντίπαλος πάει το παιχνίδι στην δύναμη, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. 

7. Το πρωτάθλημα θα είναι ένας μαραθώνιος, όπου τα φαβορί  υπάρχουν μόνο στα χαρτιά. Από αγωνιστική σε αγωνιστική μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω, γι αυτό είτε κάποια ομάδα έχει στόχο την δεκάδα, την τριάδα ή την πρωτιά, δεν πρέπει ούτε στιγμή να τα παρατάει. 

Εμείς σαν φίλαθλοι θέλουμε σε κάθε παιχνίδι ο Εργοτελης να διεκδικεί τη νίκη με ποδόσφαιρο επιβολής. Αυτό συμβαίνει μέχρι τώρα, επομένως το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε ολόψυχα την ομάδα, έχοντας εμπιστοσύνη. 

Άλλωστε, Εργοτελης γίναμε στα δύσκολα... Και η κάθε εποχή βάζει τις δικές της ιδιαίτερες δυσκολίες..

ΌΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ 

Νίκος Π.»

αν θέλετε κι εσείς να στείλετε το σχόλιό σας ή την παρατήρησή σας για κάτι που σας απασχολεί και είναι άξιο σχολιασμού, μπορείτε να το κάνετε στο inbox του Capitano.gr στο facebook ή στο e-mail: info@capitano.grTα κείμενα θα δημοσιεύονται στη σχετική στήλη "Inbox" χωρίς να δημοσιεύονται τα ονοματεπώνυμα των αναγνωστών, εκτός αν επιθυμούν οι ίδιοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.