Πιθανές νέες αποχωρήσεις στον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν προτάσεις και το ενδεχόμενο να φύγουν παίκτες, είτε με μεταγραφή είτε με αποδέσμευση είναι ορατό.

Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες, επειδή ο κορωνοϊός έχει τροποποιήσει σημαντικά τις ημερομηνίες.

Και ενώ η νέα σεζόν αρχίζει και επίσημα σε λίγες ώρες, οι ομάδες βρίσκονται στην… καρδιά του μεταγραφικού «παζαριού», αφού έχουν μπροστά τους ακόμη 25 μέρες για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους.

Στον Όμιλο οι «μηχανές» δουλεύουν στο φουλ και το τεχνικό επιτελείο, σε συνεργασία με τη διοίκηση, δουλεύουν το πλάνο, που έχουν χαράξει.

Το «κεφάλαιο» Μεγιάδο έκλεισε θετικά και πλέον στο προσκήνιο περνάνε οι υπόλοιπες προσθήκες. Είναι, πάντως, πολύ πιθανό, το κομμάτι της οριστικής διαμόρφωσης του ρόστερ να περιλαμβάνει και αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν δεχτεί προτάσεις για ποδοσφαιριστές τους και στην παρούσα φάση γίνεται επεξεργασία των δεδομένων. Πως, δηλαδή, θα προχωρήσει μια τέτοια υπόθεση. Με πώληση ή με διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης.

Τα πάντα φυσικά μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση εξαρτώνται και από το ποιος παίκτης είναι ο… εμπλεκόμενος.

Ο Δεληγιαννίδης και ο Γουάλι έκαναν την αρχή και, όπως όλα δείχνουν, δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν υπάρξει και συνέχεια.

Από’ κει και πέρα, βέβαια, φαίνεται πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές από το τωρινό έμψυχο δυναμικό έχουν ενημερωθεί πως δε θα βρουν το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την περασμένη περίοδο. Δεν αποκλείεται, έτσι, στον Όμιλο να υπάρξουν και αποδεσμεύσεις στο επόμενο διάστημα. Όποιοι, δηλαδή, δεν υπολογίζονται άμεσα από την τεχνική ηγεσία, είναι πιθανόν να προτιμήσουν να μείνουν ελεύθεροι και να συνεχίσουν σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Σε πρώτη φάση στον ΟΦΗ, εξάλλου, δεν προτιμούν να παραχωρούν παίκτες με τη μορφή δανεισμού. Στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι τελικές προσθαφαιρέσεις, ώστε το ρόστερ να πάρει την οριστική του μορφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι «κομμένοι» και ο Σολίς

Η ευρωπαϊκή λίστα του ΟΦΗ

Μεγιάδο: «Σπίτι μου ο ΟΦΗ, σπουδαία οικογένεια»

Προπόνηση και αποστολή για την πρεμιέρα

Τι είπε ο Σωτηρίου για την πρεμιέρα με Παναιτωλικό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.