Πιθανό το «λουκέτο» στη Volley League γυναικών

15:19 | 21/12/2020

Δύσκολα θα αποφευχθεί το λουκέτο στη Volleyleague γυναικών καθώς η πλειοψηφία των ομάδων δεν επιθυμεί τη συνέχιση του πρωταθλήματος υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.

Το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Volley League ανδρών δημιούργησε προσδοκίες και για το γυναικείο πρωτάθλημα. Με πρόσφατη επιστολή του προς την αθλητική ηγεσία ο Γιώργος Καραμπέτσος εγγυήθηκε για τα τεστ, ωστόσο σαφής απάντηση για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους δεν έχει δοθεί.

Στις 28 Νοεμβρίου οι 14 ομάδες της κατηγορίας υπέγραψαν και απέστειλαν επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητούσαν ένα χρονοδιάγραμμα επιστροφής τους στο γήπεδο, θέτοντας ως καταλυκτική ημερομηνία την 15η Δεκεμβρίου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε οδηγώντας στην αβεβαιότητα τις ομάδες αλλά και τις αθλήτριες.

Κάπως έτσι η πλειοψηφία των ομάδων κατά την τηλεδιάσκεψη της Κυριακής ανακοίνωσε ότι θέλει διακοπή της φετινής σεζόν. Ο Παναθηναϊκός, το Μαρκόπουλο και οι Αμαζόνες ζήτησαν να δοθεί νέα παράταση πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι ομάδες θα δώσουν το ελεύθερο σε όποιες αθλήτριες επιθυμούν να αποχωρήσουν. Ήδη πάντως οι απώλειες έχουν ξεκινήσει με την Θέτιδα και τον Πανναξιακό να χάνουν σημαντικά κομμάτια από το φετινό ρόστερ τους.

Αν τελική αντιστραφεί το κλίμα και το πρωτάθλημα συνεχιστεί, το σίγουρο είναι ότι η Volleyleague γυναικών θα ολοκληρωθεί με εντελώς άλλα ρόστερ και άλλο σύστημα. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι τις 17 Απριλίου το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί.

Πηγή: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.