Πιθανόν με νέο προπονητή κόντρα στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

08:36 | 07/10/2024

Η θέση του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι επισφαλής και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, αφού πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται υπό πίεση για να πάρει αποφάσεις και πιθανόν... κεφάλια.

Η νέα απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Όχι τόσο λόγω του αποτελέσματος, αλλά κυρίως λόγω της γενικότερης εικόνας του Παναθηναϊκού και του γεγονός πως ο Ουρουγουανός προπονητής δεν δείχνει ικανός να αντιστρέψει την όλη κατάσταση.

Οι «πράσινοι» έχουν δώσει τρία ντέρμπι, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και έχουν απολογισμό 2 βαθμούς και... κανένα γκολ. Την ίδια ώρα η διαφορά από την πρώτη θέση αυξάνεται και ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ είναι στο +7.

Το θέμα είναι αν ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει πως με τον Αλόνσο στον πάγκο μπορεί να υπάρξει βελτίωση και απλά χρειάζεται πίστωση χρόνου ή αν αποφασίσει να αλλάξει προπονητή.

Συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου (και γενικά "φωνές" πέριξ του ιδιοκτήτη της "πράσινης" ΠΑΕ) έχουν εκφράσει την άποψη πως θα πρέπει να γίνει τώρα αυτή η αλλαγή, θεωρώντας πως η ομάδα δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκεται (με βάση και το ρόστερ που έχει) με την υπάρχουσα κατάσταση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.