Πλέι οφ 5-8: Ποια θα ήταν η βαθμολογία αν άρχιζαν τώρα

21:35 | 02/03/2025

Με πόσους βαθμούς θα έμπαινε ο ΟΦΗ στο μίνι πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται να γίνει... θρίλερ!

Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες έκλεισαν θέση για τα πλέι οφ 5-8, μεταξύ αυτών και ο ΟΦΗ. Οι άλλες δύο είναι ο Άρης και ο Αστέρας και μένει να δούμε αν η τέταρτη θα είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος τώρα είναι 8ος ή ο Παναιτωλικός που είναι στο -2 από την ομάδα του Περιστερίου.

Θυμίζουμε πως οι ομάδες θα μπουν με την διαίρεση των βαθμών τους στην κανονική διάρκεια δια δύο (σ.σ. η στρογγυλοποίηση πάει προς τα πάνω). Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ έχει 36 βαθμούς, αν τελείωνε τώρα η κανονική διάρκεια τότε θα έμπαινε στα πλέι οφ με 18 βαθμούς, όσους και ο Αστέρας Τρίπολης (με τον οποίο ο ΟΦΗ υστερεί στην ισοβαθμία). Ο Άρης που έχει 41 βαθμούς, θα έμπαινε με 21.

Θυμίζουμε πως την τελευταία αγωνιστική ο ΟΦΗ παίζει εκτός με τον Ολυμπιακό, ο Άρης εντός με την ΑΕΚ, ο Ατρόμητος εντός με Παναθηναϊκό και ο Αστέρας επίσης εντός με τον Πανσερραϊκό.

Η βαθμολογία αν άρχιζαν τώρα τα πλέι οφ:

1. Άρης 21

2. Αστέρας Τρ. 18

3. ΟΦΗ 18

4. Ατρόμητος 17

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.