Πλέι οφ: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!

08:00 | 14/03/2020

Στη Super League ελπίζουν, αλλά όπως φαίνεται οι ενδείξεις δεν είναι θετικές.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε μετά τη λήξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, την Παρασκευή, ότι θα υπάρχει καθημερινή επανεξέταση για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, δεν έκρυψε την απαισιοδοξία του και ουσιαστικά προανήγγειλε το χειρότερο σενάριο: «Δεν μπορέσαμε να μπούμε σε συζήτηση για ημερομηνίες. Τα γεγονότα μάλλον λένε ότι θα πάμε στο δυσμενέστερο. Το δυσμενέστερο είναι να μην μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε περιόδους που είναι απαγορευτικό δεδομένου ότι, όπως βλέπουμε, η UEFA πάει πίσω τις διοργανώσεις Champions League και Europa League και αυτά είναι συνυφασμένα με την ελληνική πραγματικότητα. Αν γινόταν Euro οι ημερομηνίες είναι απαγορευτικές, τώρα που ενδεχομένως το Euro πάει την επόμενη χρονιά, ίσως προλάβουμε να κάνουμε κάποια παιχνίδια, αλλά είναι δύσκολο...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Προσθέτοντας, υπογράμμισε: «Η χώρα μας στην ουσία είναι σε ένα πόλεμο, κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσε το ποδόσφαιρο να αποτελέσει εξαίρεση. Προφανώς θα υπάρξει επανεξέταση σε καθημερινή βάση αλλά απ’ ότι βλέπουμε, οι οιωνοί δεν είναι και οι καλύτεροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστικό: Δεν ξεκινάνε τα πλέι οφ

Ο ΟΦΗ απουσίασε λόγω κορωνοϊού

Το μήνυμα της Super League για τον κορωνοϊό


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.