Πλέι οφ: Η βαθμολογία μετά την επεισοδιακή αγωνιστική

23:17 | 23/04/2023

Η ΑΕΚ πήρε μια σπουδαία και επεισοδιακή νίκη στο Φάληρο, ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Τουμπά και πλέον είναι οι δύο ομάδες που διεκδικούν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης επικρατώντας 3-1 της ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με γκολ στις καθυστερήσεις του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το ματς στο Φάληρο στιγματίστηκε από τα επεισόδια με το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Νταβίντε Μάσα,όταν οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους ρέφερι, αν και κοντά βρισκόταν οι δυνάμεις της αστυνομίας. Εκτοξεύθηκαν φωτοβολίδες και κροτίδες από την κερκίδα προς τον αγωνιστικό χώρο, την ωρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όλοι οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονταν έντονα για το πέναλτι με το οποίο πήρε το προβάδισμα (2-1) η Ενωση, αλλά και για το μη καταλογισμό του φάουλ πάνω στον Ρέαμπτσουκ από τον Αμραμπατ, φάση από την οποία προήλθε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ από τον Μάνταλο. Στο 90+1' ο Πέτρος Μάνταλος πέτυχε ένα απίθανο γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Πασχαλάκης, Ροντινέι (84’ Ανδρούτσος), Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ (51’ Βρουσάι), Βαλμπουενά (51’ Μασούρας), Φορτούνης (84’ Κασάμι), Μπακαμπού (77’ λ.τρ. Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (70’ Γιόνσον), Ελίασον (70’ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (84’ Φερνάντες), Πινέδα (89’ Γαλανόπουλος), Τσούμπερ (84’ Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία.

Πλέον, η Ένωση συγκατοικεί με τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται πλέον στο +9 από τους ερυθρόλευκους. Γκατσίνοβιτς (7'), Γκαρσία (82') και Μάνταλος (90+1') τα γκολ της Ένωσης, είχε ισοφαρίσει ο Μπακαμπού στο 53'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Παναθηναϊκός 72
2) ΑΕΚ 72
3) Ολυμπιακός 63
4) ΠΑΟΚ 60
5) Άρης 44
6) Βόλος 40

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (6η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

  • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  • Άρης - Ολυμπιακός
  • Βόλος - Παναθηναϊκός


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.