Πλέον, ψάχνει θαύμα: Ο ΟΦΗ μια ανάσα από τον υποβιβασμό!

21:41 | 25/03/2023

Ο ΟΦΗ έχασε και στην Ορεστιάδα με 3-0 σετ από τον Άθλο, για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ και οι ελπίδες για παραμονής λιγόστευσαν δραματικά - τι δήλωσε ο Δεληκώστας

Έπαιζε ένα από τα πλέον κρίσιμα ματς για την παραμονή στην κατηγορία, κι όμως ο ΟΦΗ σε ακόμα ένα ματς δεν παρουσιάστηκε καλός. Η κρητική ομάδα έχασε με 3-0 από τον Άθλο Ορεστιάδας, έμεινε στους 9 βαθμούς, ο Άθλος πήγε στους 17 ενώ οΠήγασος Πολίχνης νίκησε τον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στην Volley League. Mαθηματικά όμως θα χρειαστεί δύο ακόμα βαθμούς στα 5 ματς που έχει να δώσει στα πλέι άουτ καθώς έφτασε τους 23 βαθμούς, έναντι 9 του ΟΦΗ.

Παρ ότι μένουν ακόμα 5 αγωνιστικές, η διαφορά του Άθλου από τον ΟΦΗ είναι στους 8 βαθμούς, ο Όμιλος θα χρειαστεί υπέρβαση και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μην αποχαιρετήσει την Volleyleague.

Αθλος Ορεστιάδας - ΟΦΗ 3-0 / Τα σετ: 25-16, 25-23, 25-19

Η 2η αγωνιστική (2/4)

ΒΑΚ / 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ο.Φ.Η. - Πήγασος Πολίχνης

ΚΑΛΥΒΙΑ / 19:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας - Άθλος Ορεστιάδας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

7.Πήγασος 23

8. Αθλος Ορ. 17

--------

9.ΟΦΗ 9

10.Αριστοτέλης Σκ. 4

Mάλιστα, για... θαύμα, έκανε λόγω και ο Κώστας Δεληκώστας, αν καταφέρει να σωθεί ο ΟΦΗ μετά από αυτό το αποτέλεσμα.«Ηταν η τελευταία μας ευκαιρία. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει, δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια, αλλά θα είναι θαύμα, αν γίνει κάτι άλλο», τόνισε μεταξύ άλλων.

O προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Ηταν η τελευταία μας ευκαιρία.Πιστεύαμε πριν το παιχνίδι ότι μπορούσαμε να πάρουμε και τρίποντο. Παίξαμε καλά με τον Αθλο στην Κρήτη. Ηρθαμε προετοιμασμένοι/ Ο Αλμπο άλλαξε τα χτυπήματα του και δεν προσαρμοστηκαμε ποτέ. Η μόνη ευκαιρία ήταν στο δεύτερο σετ, όταν είχαμε κόντρα μπάλα για να περάσουμε μπροστά στο 23 και χτυπήσαμε άουτ στη γωνία. Αυτή ήταν η μόνη μας ευκαιρία στο ματς. Ο Αθλος ήταν πολύ καλύτερος σε όλα τα στοιχεία, συγχαρητήρια στον Αθλο για την παραμονή του. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει, δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια, αλλά θα είναι θαύμα, αν γίνει κάτι άλλο».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.