Πλήρης εικόνα και ικανοποίηση…

08:21 | 08/09/2018

Ο Μιχάλης Μπούσης έχει καθημερινή και αναλυτική ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στον ΟΦΗ, ενώ εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις εξελίξεις.

Ο ομογενής επιχειρηματίας παρακολουθεί, έστω και εξ’ αποστάσεως, τα γεγονότα, αναφορικά με την αλλαγή σελίδας του ηρακλειώτικου συλλόγου. Βρίσκεται σε καθημερινή επαφή κυρίως με τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά και τον Ηλία Πουρσανίδη και γνωρίζει από… πρώτο χέρι τις επαφές που γίνονται, αλλά φυσικά και τα αποτελέσματα τους.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν κρύβει, σύμφωνα με πληροφορίες, την ικανοποίηση του, καθώς έχει ήδη περάσει στα χέρια του ένα σημαντικό ποσοστό του πακέτου των μετοχών και έπεται και συνέχεια. Η… ψήφος εμπιστοσύνης, εξάλλου, που παίρνει από τους μετόχους, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα την κίνησή του, σίγουρα τον αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο.

«Γεμάτο» σαββατοκύριακο

Στο μεταξύ, η πλευρά Μπούση στο Ηράκλειο δεν πρόκειται να πάρει… ανάσα ούτε το σαββατοκύριακο. Το διήμερο, δηλαδή, έχει φιξαριστεί μια σειρά συναντήσεων με μετόχους, προκειμένου να τους αναλυθεί το πλήρες πλάνο που υπάρχει για την… επόμενη μέρα στους «ασπρόμαυρους».

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επομένως, δεν αποκλείεται να βγαίνουν νέες ανακοινώσεις, με νέα ονόματα μετόχων ν’ ακολουθούν  το «δρόμο» των «21» έως τώρα, που έχουν παραχωρήσει δωρεάν το μερίδιο τους. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τέλος, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει με πρωινό πρόγραμμα στο ΒΑΚ την προετοιμασία του για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (09/09, 18.30) απέναντι στον Πλατανιά. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.