Οι παίκτες του ΟΦΗ εξοφλήθηκαν, ενώ αποφασίστηκε η προκήρυξη νέας αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ο Όμιλος βγάζει πλέον υγεία και αυτό είναι ξεκάθαρο. Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν πια ασφάλεια με την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον προεδρικό θώκο και ο μεγαλομέτοχος με τις κινήσεις του αποδεικνύει πως θέλει να επαναφέρει το σύλλογο στην ελίτ.

Και ένα σημαντικό θέμα που ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια τους «ασπρόμαυρους» είναι το οικονομικό, ωστόσο τα πάντα φαίνεται ότι έχουν μπει σε μια σειρά. Σήμερα, έτσι, καλύφθηκαν όλες οι υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος και του υπαλληλικού προσωπικού μέχρι και τις 31Οκτωβρίου. Οι παίκτες πέρασαν από το… ταμείο και πάνε σίγουρα με ανεβασμένη ψυχολογία στη Λιβαδειά για το εκτός έδρας παιχνίδι με τους «πράσινους».

Νέα ΑΜΚ

Από’ κει και πέρα, το απόγευμα συνεδρίασε το Δ.Σ. και αποφασίστηκε η προκήρυξη νέας αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου σε έκτακτη Γ.Σ, η οποία θα διεξαχθεί στο άμεσο μέλλον. Πρόκειται για μια εξέλιξη, που ήταν επί της ουσίας αναμενόμενη και είχε γίνει γνωστή από τις πρώτες μέρες της ενασχόλησης του Μπούση με τον ΟΦΗ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Σε σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ που έγινε την Πέμπτη 11/8/18 στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποφασίστηκαν:

1) Η πιστοποίηση του ποσού αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της από 10 Οκτωβρίου 2018 έκτακτης Γ.Σ.

2) Η προκήρυξη νέας αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου σε επικείμενη έκτακτη Γ.Σ, η οποία θα ανακοινωθεί» .

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.