Πληρώνει ακριβά τα… φτηνά γκολ

Απόψεις

Ο ΟΦΗ δέχεται «φτηνά» γκολ, κάτι που καλείται να διορθώσει άμεσα πριν χαθούν κι άλλοι τζάμπα βαθμοί.

Αν κάποιος «απομονώσει» το κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, τότε το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Ν. Σμύρνη είχε μεγάλη ομοιότητα με αυτό της Δευτέρας (03/09) στο Αγρίνιο. Το κοινό στοιχείο δεν είναι μονάχα πως ο ηρακλειώτικος σύλλογος δέχτηκε δύο τέρματα από Πανιώνιο και Παναιτωλικό.

Το γεγονός που κάνει τα ματς αυτά να μοιάζουν είναι πως οι «ασπρόμαυροι» δέχτηκαν συνολικά τέσσερα «φτηνά» γκολ. Ο ΟΦΗ παρουσιάζει κακή αμυντική «συμπεριφορά» και υπάρχουν στιγμές, όπου η αδράνεια και οι αργές αντιδράσεις… βγάζουν μάτι. Αυτές τις άσχημες στιγμές μέσα στη διάρκεια του 90λεπτου πληρώνει η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου και καλείται να τις διορθώσει στο διάστημα της διακοπής της Super League, για να μην πετάξει άδικα κι άλλους βαθμούς.

Αφενός δεν έχει την πολυτέλεια αυτή και αφετέρου είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνει. Γιατί στη χθεσινή αναμέτρηση έχασε χωρίς ν’ απειληθεί ιδιαίτερα. Τα δυο γκολ προήλθαν από λάθη και πέραν αυτών ο αντίπαλος είχε να επιδείξει μόνο μία σημαντική φάση, στο 49’.

Το γκολ του Σταυρόπουλου, μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα στη συνάντηση απέναντι στον Πανιώνιο ήταν σχεδόν «καρμπόν» με το δεύτερο του Μοράρ και φυσικά… το δις εξαμαρτείν προκαλεί μια ανησυχία. Και αφού ο Όμιλος ήταν αυτή τη φορά πολύ κακός και επιθετικά, είναι ξεκάθαρο πως δεν θα μπορούσε να ζητήσει και πολλά πράγματα από το ματς.

Στο διάστημα, επομένως, που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να δουλέψουν πάνω στο πρόβλημα τους και να επιστρέψουν βελτιωμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους, χωρίς αγωνιστικές και πνευματικές «παλινωδίες». Η «μάχη» μαίνεται και ο ΟΦΗ οφείλει να είναι πανέτοιμος ανά πάσα στιγμή.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.