Πλήρωσε τα λάθη του ο Ολυμπιακός

23:57 | 27/10/2020

Ήττα του Ολυμπιακού από την Πόρτο με 2-0 - η βαθμολογία του ομίλου

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του χάνοντας το βράδυ της Τρίτης στην Πορτογαλία από την Πόρτο με 2-0.

Ένα λάθος του Μπουχαλάκη στο 11ο λεπτό και το γκολ του Βιέρα στο 11ο λεπτό έκριναν το πρώτο μέρος της συνάντησης με τον Ολυμπιακό να μην απειλείται ιδιαίτερα και ουσιαστικά να πληρώνει τη συγκεκριμένη φάση. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Μαρτίνς δεν έκανε κάτι σπουδαίο και ουσιαστικά ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και μετά το 60'.

Από εκείνο το χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός και πιο απειλητικός δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Στην αντίπερα όχθη η Πόρτο προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Ό,τι δεν έκανε ο Ολυμπιακός το έκανε στο 85' ο Ολιβέιρα, ο οποίος με κεφαλιά από το κέντρο της άμυνας της ελληνικής ομάδας διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό είναι ότι έχασε η Μαρσέιγ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας (70' Βινάγκρε), Μπουχαλάκης (84' Πέπε), Εμβιλά, Μασούρας (53' Φορτούνης), Βαλμπουενά (84' Χασάν), Ραντζέλοβιτς (70' Μπρούμα), Αραμπί.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-1)

2. Πόρτο 3 (3-3)

3. Ολυμπιακός 3 (1-2)

4. Μαρσέιγ 0 (0-4)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.