Πλήθος αθλητών στην συνάντηση πάλης στην άμμο

11:31 | 25/06/2018

Μικροί και μεγάλοι, αγόρια και κορίτσια, Έλληνες και Αμερικάνοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Συνολικά 64 αθλητές και αθλήτριες -όλων των ηλικιών- από Ηράκλειο (Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.»), Άγιο Νικόλαο (Α.Σ. «ΑΛΜΥΡΟΣ») και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής συμμετείχαν χθες Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στην Αναπτυξιακή Συνάντηση Πάλης στην Άμμο που διοργάνωσε ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ στο HAVANA BEACH BAR στην Αμμουδάρα.

Μικροί και μεγάλοι, αγόρια και κορίτσια, Έλληνες και Αμερικάνοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Πάλεψαν με πάθος, αποκομίζοντας και προσθέτοντας επιπλέον αγωνιστικές εμπειρίες στο ενεργητικό τους, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα στους δεκάδες θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Βαρδαβά Κωνσταντίνο που στήριξε την Αναπτυξιακή Συνάντηση Πάλης στην Άμμο,  παραβρέθηκε στην εκδήλωση και απένειμε σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.

Ευχαριστεί τον αθλητικό σύλλογο Αγίου Νικολάου «ΑΛΜΥΡΟΣ», τον Πρόεδρο του κ.Κοκολάκη Αρτέμη, τον προπονητή του κ.Γρηγοράκη Δημήτρη και όλους τους αθλητές του που συμμετείχαν.

Ευχαριστεί τον Βούλγαρο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πάλης George Kalchev που επέλεξε τον «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» για να γυμναστούν οι Αμερικάνοι αθλητές που συμμετέχουν στο camp του.

Καθώς επίσης, ευχαριστεί τον κ.Κοσμά Αναστασιάδη (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Πάλη), την κα.Αγγελική Αλεξάκη (Πρωταθλήτρια Γυναικείας Πάλης), τον κ.Μιχάλη Φραγκουλάκη (Αθλητής Πάλης) και τον κ.Ιωάννη Αλέξη (Παλαίμαχος αθλητής Πάλης) που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων εκτελώντας χρέη διαιτητών. Την κα. Αγγελική Μακρυδάκη και την κα.Γιάννα Κανάκη για την γραμματειακή υποστήριξη και τέλος το HAVANA BEACH BAR, τους ιδιοκτήτες του κ.Καμπουράκη Αλέξανδρο και κα.Καμπουράκη Άντυ και τον υπεύθυνο των γηπέδων του κ.Μαυρογιάννη Αντώνη για την άψογη φιλοξενία τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.