«Πνίγηκε» στη Βενετία η Ρόμα

16:12 | 07/11/2021

«Πνίγηκε» η Ρόμα στα κανάλια της Βενετίας, καθώς ηττήθηκε σήμερα στο στάδιο «Pierluigi Penzo» από την τοπική Βενέτσια με 3-2, μετά από συναρπαστικό ματς, για τη 12η αγωνιστική της Serie A. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Καλντάρα, αλλά η ομάδα της Ρώμης πήρε την πρωτοβουλία στο γήπεδο και κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε λίγα λεπτά με τα γκολ των Σομουρόντοφ (43') και Εϊμπραχαμ (45'+).

Στην επανάληψη, όμως, η Βεντέτσια μπήκε αποφασισμένη, πίεσε την άμυνα της Ρόμα, και κατάφερε να ανατρέψει τελικά το αποτέλεσμα με τα τέρματα των Αράμου (65' πεν.) και Οκερέκε (74'), φθάνοντας στη μεγάλη νίκη, που τη βγάζει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.