ΠΟΑ: «Αν κάποια ομάδα είχε λόγο να εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία, είμαστε εμείς»

22:32 | 02/11/2025

Ο ΠΟΑ πέρασε στην αντεπίθεση αναφορά με τα παράπονα του Αίαντα Σαλαμίνας.

Στην ανακοίνωση η ομάδα του Ατσαλένιου αναφέρει:

Με αφορμή την ανακοίνωση του Αίαντα Σαλαμίνας σχετικά με τη διαιτησία και τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας, ο Π.Ο.Α αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Καταρχάς, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι, αν κάποια ομάδα είχε λόγο να εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αυτή είναι ο Π.Ο.Α. Ωστόσο, αποτελεί πάγια τακτική και αρχή του συλλόγου μας να μην σχολιάζουμε τη διαιτησία, δείχνοντας σεβασμό σε όλους τους εμπλεκόμενους και στο ίδιο το άθλημα.

Όσον αφορά τη φιλοξενία, ο Π.Ο.Α έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια ότι η έδρα του αποτελεί υπόδειγμα φιλοξενίας για κάθε αντίπαλη ομάδα και φίλαθλο. Στο γήπεδό μας επικρατεί πάντα αθλητικό πνεύμα, σεβασμός και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Καλούμε όλους να συμβάλλουμε στη διατήρηση αυτού του κλίματος και να στηρίζουμε τις ομάδες μας μέσα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.