ΠΟΑ από τα παλιά, πήρε το ντέρμπι - δείτε τη βαθμολογία

17:04 | 10/11/2019

Μεγάλη νίκη για τον ΠΟΑ επί του Ηροδότου, διακοπή λόγω βρόχοπτωσης στο ΣΥΝΚΑ-Επισκοπή. Νίκες για Γιούχτα και Ρεθυμνιακό - δείτε τη βαθμολογία του κρητικού ομίλου μετά από 8 αγωνιστικές.

ΠΟΑ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 1-0

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό του Ατσαλένιου στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Ηρόδοτος ξεκίνησε πιο δυνατά και απείλησε με τους Κουσίδη και Γκίνη, αλλά ο ΠΟΑ ανέβασε την απόδοσή του και έχασε δύο μεγάλες φάσεις με Νικολί και Καϊμακαμούδη για να πάρει αυτός το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος το ματς πήρε άγρια τροπή, ειδικά μετά το 1-0 των γηπεδούχων με κεφαλιά του Ρωμανάκη στο 65' για το οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν εντόνως για οφσάιντ. Αμφότερες οι ομάδες, μετά το γκολ, είχαν ευκαιρίες, αλλά ο ΠΟΑ κράτησε έως τέλους τη μεγάλη νίκη.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 2-0

Αφού πρώτα χρειάστηκαν να περάσουν κάποια λεπτά όπου ο Πανακρωτηριακός ήταν καλύτερος, στη συνέχεια ο Γιούχτας πήρε τα πάνω του και έγινε απειλητικός, αλλά το 0-0 έγραψε την ιστορία του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Μπλαντομπαλίεφ και με δύο δικά του γκολ, στο 46' και στο 77' «σκότωσε» τον Πανακρωτηριακό.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ-ΠΟΡΟΣ 1-0

Μόνο το γκολ έλειψε στο πρώτο μέρος στο Ρέθυμνο, σε ένα ματς με ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις (ο Πόρος στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πόρος πίεσε, έχασε ευκαιρίες, αλλά στο 94' έπαθε ψυχρολουσία με το γκολ του Ρεθυμνιακού από τον Σηφάκη που έκρινε και το αποτέλεσμα.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 0-2

Στο πρώτο μέρος αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, αλλά η Επισκοπή ήταν αυτή που στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Πίσπα, βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φάμπιο στο 67' με ευθύβολο σουτ «κλείδωσε» τη νίκη για την Επισκοπή, διαμορφώνοντας το 0-2. Στο 76' το ματς διεκόπη λόγω της ισχυρούς βροχόπτωσης, λίγο αργότερα συνεχίστηκε με τους Ρεθυμνιώτες να παίρνουν μια μεγάλη νίκη.

Η βαθμολογία:

1. Επισκοπή 19

2. Ηρόδοτος 15

3. Γιούχτας 11

4. ΠΟΑ 10

5. ΑΟΑΝ 9

6. Ρεθυμνιακός 10

7. Πανακρωτηριακός 7

8. ΣΥΝΚΑ 7

9. Πόρος 2

**Ο ΑΟΑΝ είχε ρεπό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.