Ποδοσφαιριστής της Premier League παράτησε την ερωμένη του για να τσεκάρει… τη σύζυγό του!

14:30 | 19/11/2023

Ενας ποδοσφαιριστής, του οποίου του όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, παράτησε το ραντεβού που είχε με την ερωμένη του για να πάει να… τσεκάρει τη σύζυγό του.

Ο παίκτης της Premier League συνάντησε τη γυναίκα σε βραδινή έξοδό στο Λονδίνο και της ζήτησε να περάσουν μια βραδιά μαζί. Η κοπέλα αρχικά αρνήθηκε αλλά εκείνος ήταν αποφασισμένος.

«Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο λίγες ώρες αργότερα ήταν έτοιμος για περισσότερη δράση, αλλά είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένος», ανέφερε μια πηγή στο Dailystar.

«Είναι τόσο αλαζονικός που δεν μπήκε καν στον κόπο να βγάλει τη βέρα του όλη την ώρα που ήταν με την ερωμένη του. Ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ άνετος, σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο».

Η γυναίκα τελικά συμφώνησε κι έτσι συναντήθηκαν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με τον ποδοσφαιριστή να της έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο δείπνο και πανάκριβα δώρα. Ο παίκτης δεν έκανε καμία προσπάθεια να βγάλει τη βέρα του κατά τη διάρκεια του ραντεβού και μάλιστα έφυγε μετά από μια αχνιστή περιπέτεια για να πάει να δει πώς ήταν η σύζυγός του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.