Πογκμπά: «Ο Ρονάλντο σκοράρει τόσο εύκολα, όσο πίνει νερό»

17:54 | 07/11/2018

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Πολ Πογκμπά πριν από την αποψινή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Το κεντρικό πρόσωπο της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γιουβέντους είναι ο Πολ Πογκμπά, καθώς επιστρέφει στο Τορίνο ως αντίπαλος μετά από κάτι παραπάνω από δύο χρόνια. Φυσικά, πριν από το παιχνίδι τα ιταλικά ΜΜΕ δεν θα μπορούσαν να τον ρωτήσουν για το πως βλέπει την πρώην του ομάδα πλέον, που έχει στο δυναμικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο.διε

Ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής σχολίασε σχετικά: «νομίζω ότι είναι πολύ καλό για τη Γιουβέντους που τον απέκτησε. Είναι πάντα καλό να έχεις παίκτες σαν τον Κριστιάνο στην ομάδα σου. Το να παίζει δίπλα σε σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι και ο Νεϊμάρ είναι πάντα απόλαυση. Σήμερα είναι με τη Γιουβέντους. Νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ και νομίζω ότι είναι φοβερό για τη Γιουβέντους να έχει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σκοράρει τόσο εύκολα, όσο πίνει νερό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.