Ποια είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η σέξι καρατέκα του νέου Survivor

11:11 | 24/12/2020

To reality επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, με τους 20 παίκτες να αναχωρούν αιφνιδιαστικά πριν λίγες μέρες για προορισμό τον Αγιο Δομίνικο.

Όπως λοιπόν δημοσιεύτηκε οι παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα των Διασήμων είναι οι: Μιχάλης Αρναούτης, Αννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Γιώργος Κοψιδάς, Αγγελική Λάμπρη, Αλέξης Παππάς, Κάτια Ταραμπανκό και Τριαντάφυλλος.

Από την άλλη πλευρά στους Μαχητές αγωνίζονται οι: Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Παπαδόπουλος, Σοφία Μαργαρίτη, Νίκος Μπάρτζης, Chris Σταμούλης, Έλενα Mariposa Κρεμλίδου, Γιώργος Κόρομι, Έλενα Λιλιοπούλου, James Καφετζής και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δυναμική παρουσία στο νέο reality show θα έχουν οι Έλληνες μαχητές καθώς πλην του θρυλικού Μιχάλη Αρναούτη, θέση στο reality παίρνει και η Καρατέκα Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

H 25χρονη γυμνάστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει φυσική αγωγή στα ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως personal trainer σε γυμναστήρια.Έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και η καλύτερη στιγμή της καριέρας της ήταν όταν κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.