Ποιο είναι το μυστικό του Ζαρού;

11:08 | 11/12/2018

Ο Ποτηράκης και οι άλλοι...

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στην Α1 κατηγορία, η ομάδα του Ζαρού δείχνει ότι είναι πιθανό να ''καθαρίσει'' από νωρίς την άνοδο. Έπειτα από 14 αγώνες παραμένει αήττητη (14-2-0), έχει σκοράρει 30 φορές ενώ έχει δεχθεί μόλις 6 τέρματα. Κάπως έτσι έχει διαμορφωθεί και η διαφορά των 13 βαθμών από του ΠΑΟΚ και ΠΑΝΟΜ.

Μπορεί ο Φραγκίσκος Ποτηράκης να βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ για την πρωτοπόρο ομάδα της Α1, με τα 8 του τέρματα όμως δεν είναι ο μόνος που σκοράρει για τον Ζαρό. Η... πολυφωνία στο σκοράρισμα καθώς και η εξαιρετική αμυντική επίδοση των ''πράσινων είναι το μυστικό για την έως τώρα υπέροχη πορεία.

Θυμίζουμε ότι ο Ζαρός έχει την καλύτερη επίθεση σκοράροντας κάτι παραπάνω από 2 γκολ σε κάθε αγώνα, στις 14 έως τώρα αγωνιστικά. Μάλιστα, συνολικά έχουν πανηγυρίσει 9 ποδοσφαιριστές. Δείτε ποιοι έχουν σημειώσει τουλάχιστον ένα τέρμα την εφετινή περίοδο.

Ποτηράκης: 8 γκολ, Καλομοίρης: 5  γκολ, Αναγνωστάκης: 4 γκολ,Χριστοφοράκης: 3 γκολ, Μόντι: 3 γκολ, Φραγκιαδουλάκης 3 γκολ, Κουτσάκης 2 γκολ, Χαμαλάκης 1 γκολ, Καραμανιτάκης 1 γκολ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.