Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Ζομπανάκη;

SMS
16:00 | 05/05/2022

Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο στις εξέδρες του ΣΕΦ ανάμεσα στον Κέβιν Ντουράντ και στον κρητικό επιχειρηματία

Μια μεγάλη βραδιά χθες για τον Ολυμπιακό, το Ελληνικό μπάσκετ. Οι ''ερυθρόλευκοι'' σε ένα γήπεδο που ''έβραζε'' κέρδισαν την Μονακό και προκρίθηκαν στο 11ο Final 4 της ιστορίας τους. Ένα παιχνίδι που είχε και σημαντικές προσωπικότητες στις εξέδρες και όχι μόνο από τον χώρο του αθλητισμού. Η Έμα Στόουν βρέθηκε στο ''ΣΕΦ'', Η τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα παρέα με τον Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, με τον οποίο έχουν στενή φιλική σχέση. Φυσικά, ο σπουδαίος NBAER Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος παρακολούθησε και το Game 4 στο Πριγκηπάτο.

Μάλιστα, ο μεγάλος αστέρας του NBA είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πολύ γνωστό κρητικό επιχειρηματία και λάτρη του μπάσκετ, Κωστή Ζομπανάκη. Ο πρώην ιδιοκτήτης του Rethymno Cretan Kings και νυν ηγέτης της μπασκετικής ομάδας των Χανίων, είναι μεγάλος φαν του NBA ενώ έζησε και στην Αμερική καθώς αποφοίτησε από το Χάρβαρντ με πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις. Ένας από τους επιχειρηματίες στη χώρα μας που ξέρουν ''πολύ'' μπάσκετ.

Έτσι, βρέθηκε στα επίσημα του ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης ενώ είχε τετ-α-τετ μέσω κοινών γνωστών με έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Και όπως λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις δίκην αστείου, σχολιάζοντας την κεντρική φωτογραφία: ''Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Ζομπανάκη;''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.