Ποιος είναι ο Φελίπε Φερέιρα που έρχεται στον ΟΦΗ

09:51 | 27/01/2019

Ο ''Πέπε'' είναι το πρώτο ''δείγμα'' της συνεργασίας ΟΦΗ - Curico Unido

Όπως επιβεβαιώθηκε χθες από την κρητική ΠΑΕ, μαζί με τον Χάιμε Βέρα και τον Αλεσάντρο Ίσις, στο Ηράκλειο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες και ένας 20χρονος επιθετικός από την πρώην, πλέον, ομάδα των δύο θρύλων του ΟΦΗ. Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα αναμένεται να είναι το πρώτο ''δείγμα'' της συνεργασίας ΟΦΗ - Curico Unido καθώς και της ευρύτερης εξέλιξης του σκάουτινγκ του ΟΦΗ στην Λατινική Αμερική και όχι μόνο.

Ο Φερέιρα παρουσιάζεται ως ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, πιστεύουν πολύ σε αυτόν το νέο τεχνικό δίδυμο της κρητικής ομάδας. Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος ψιλόλιγνος φορ θα αποκτηθεί δανεικός ως το καλοκαίρι, με τον ΟΦΗ να διατηρεί οψιόν αγοράς αν επιθυμεί να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Ο ύψους 1.85 επιθετικός της Curico Unido θα βρεθεί στην Κρήτη το επόμενο διάστημα, ενώ αναμένεται να συμμετέχει σε αγώνες και της Κ19.

Ο Βραζιάνος επιθετικός έχει παρατσούκλι ''Πέπε'', γεννημένος τον Μάιο του 1998. Μόλις λίγα λεπτά συμμετοχής μετράει με την πρώτη ομάδα της Curico Unido στην Α' κατηγορία της Χιλής, τον Σεπτέμβριο του 2017 απέναντι στην Αντοφαγκάστα. Ενεργός ποδοσφαιριστής της U19 της Unido, ο Φερέιρα πριν λίγες ημέρες αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Άνα Πάολα  αποχαιρέτισε φίλους και συμπαίκτες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνει το μεγάλο ταξίδι προς την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βέρα φέρνει και... μεταγραφή στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.