Ποιος θα μπει μπροστά στον Εργοτέλη;

SMS

Η χθεσινή συνέλευση και η σημαντική 19η Ιουνίου για τον Εργοτέλη που βρίσκεται στο σημείο μηδέν.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη. Ήταν μια συνάντηση που εξελίχθηκε περισσότερο απολογιστική, παρά για το τι μέλλει γενέσθαι, με τον Γιώργο Στειακάκη να αποχωρεί από την προεδρία όπως και κάποια μέλη του Δ.Σ.

Ο κ. Στειακάκης παρουσίασε αναλυτικά τα δεδομένα της, σε δομικό και οικονομικό επίπεδο του Ερασιτέχνη, αναφέρθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου ενώ υπήρξε στιγμή ένταση με τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Γιαννουλάκη. Πάνω από 50 άτομα, νυν και πρώην παράγοντες, φίλοι του Εργοτέλη, κ.α.βρέθηκαν στο Μαρτινέγκο για την κρίσιμη Συνέλευση, η οποία όμως δεν έκρυβε εκπλήξεις.

Πρακτικά, δημιουργήθηκε μια 7μελής διοικούσα επιτροπή η οποία θα τρέξει τις όποιες εξελίξεις μέχρι τις 19 Ιουνίου, ημερομηνία που ορίστηκε να γίνουν οι εκλογές.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος ή ποιοι θα αποτελέσουν την επόμενη ημέρα στο σύλλογο;Το πιθανότερο είναι η ομάδα ατόμων με παρελθόν - και κάποιοι με παρόν - στον Εργοτέλη που είχε εκφράσει αρχικά ενδιαφέρον για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας δεν θα επανέλθουνμ ενώ δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον του επιχειρηματία στον τομέα του τουρισμού, πρώην προέδρου του ΟΦΗ, μεταξύ άλλων.

Εν κατακλείδι, στον Εργοτέλη βρίσκονται σε σημείο μηδέν. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον, με τον Γιώργο Στειακάκη να κάνει για ακόμα μια φορά έκκληση ενόψει της επόμενης ημέρας. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, την δεδομένη στιγμή μοιάζει πιθανότερη μια λύση εκ των έσω, παρά κάποιος εκτός συλλόγου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.