Ποιος θα σκοράρει στη Λιβαδειά;

SMS
11:32 | 08/11/2018

Σε αυτή την ερώτηση προσπαθεί να βρει... απάντηση ο Νίκος Παπαδόπουλος - Χωρίς τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν βρει δίχτυα στο εφετινό πρωτάθλημα, ταξιδεύει ο ΟΦΗ στη Λιβαδειά (10/11 - 7.30μ.μ)

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ ενόψει Λεβαδειακού. Ως γνωστόν, ο Νέιρα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί, Μεγιάδο - Παπαστεριανός παραμένουν στα... πιτς ενώ οι απαραίτητοι Βουό - Ποτουρίδης έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς της Λιβαδειάς.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ψάχνει τρόπο να σπάσει την κακή παράδοση που έχει στη Λιβαδειά η κρητική ομάδα όταν αγωνίζεται Νοέμβριο εκεί, αλλά κυρίως να βρει τις λύσεις στον επιθετικό τομέα. 

Μάλιστα, η συγκυρία ''οδηγεί'' τον προπονητή του ΟΦΗ να παρατάξει μια 11αδα στην οποία δεν έχει σκοράρει ΚΑΝΕΙΣ στο εφετινό πρωτάθλημα. 

Κι αυτό γιατί, οι παίκτες που έχουν πανηγυρίσει γκολ στην εφετινή Superleague, απουσιάζουν. Συγκεκριμένα, ο Μανόλης Παπαστεριανός (1 γκολ), ο Χουάν Νέιρα (3 γκολ) και ο Πάτρικ Βουό (1 γκολ) είναι οι τρεις που έχουν βρει δίχτυα φέτος για λογαριασμό του ΟΦΗ. Όλοι τους θα δουν την αναμέτρηση της Κυριακής από την τηλεόραση...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.