Ποιος τον καταράστηκε...

08:00 | 11/10/2020

Απίστευτη η ατυχία του ΟΦΗ που ξέμεινε από στόπερ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος

Αγιασμό μάλλον πρέπει να κάνουν στο ΒΑΚ για να ξορκίσουν την γκαντεμιά που υπάρχει. Δεν έφταναν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ειδικά μέσα στο 2020, ήρθαν να προστεθούν κι άλλα.

Ο Σελίμοβιτς τραυματίστηκε στο φιλικό του Λουξεμβούργου με την Κύπρο και στον ΟΦΗ περιμένουν με αγωνία τα μαντάτα. Στο φιλικό με τα Χανιά τραυματίστηκαν οι Σολίς και Μαρινάκη, ο Ναμπί αντιμετωπίζει πρόβλημα γι' αυτό απουσίασε από το ματς του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ», ενώ σε αυτά προσθέστε τους Βούρο και Γιαννούλη.

Ο Βούρος ακολουθεί ειδική θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει ξανά μετά τη θλάση, ενώ ο Κώστας Γιαννούλης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και είναι στα «πιτς».

Την επόμενη Κυριακή (την προσεχή Δευτέρα θα ανακοινωθεί η ώρα), ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή και τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Όμιλος έχει... ξεμείνει από στόπερ. Ο Γιώργος Σίμος περιμένει με αγωνία τα νέα για τον Σελίμοβιτς για να δει αν τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους «πράσινους», ενώ υπάρχει και το πρόβλημα με τον Μαρινάκη, ο οποίος είναι μία σημαντική εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας.

Είναι απίστευτο πάνω που ο ΟΦΗ έχει βρει την άμυνά του και τα πρόσωπα αυτής, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν ανατροπές και αλλαγές στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής (διαθέσιμοι στόπερ είναι ο Διαμαντής και ο Βαφέας). Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το προπονητικό επιτελείο που περιμένει να δει την εξέλιξη των τραυματισμών για να κάνει τα πλάνα του.

Θυμίζουμε ότι ο Μαρινάκης υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και ο Σολίς έχει αιμάτωμα στον δικέφαλο. Για τις δύο περιπτώσεις ο ΟΦΗ θα επανεκτιμήσει την κατάσταση τη Δευτέρα πάντα σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τον τραυματισμό του Σελίμοβιτς

«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ

Τα στιγμιότυπα της ισοπαλίας του ΟΦΗ με τα Χανιά


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.