«Πόλεμος» Κόκκαλη-Μαρινάκη και... «άντε γεια»

15:38 | 21/03/2019

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Πέμπτη ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος ανέλυσε τα πεπραγμένα της θητείας του ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά και εξαπέλυσε επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Όσο ήμουν εγώ στον συνδυασμό δεν είχαμε πολιτική ταυτότητα. Ο συνδυασμός ήταν υπερκομματικός. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα που ο κ. Μώραλης είπε ότι εχθρός μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με εκφράζει αυτή η πολιτική, ούτε η νέα πολιτική του Ολυμπιακού και του προέδρου του. Κι όλη αυτή την λογική του κ. Μαρινάκη με τα δημοσιεύματα και τον πόλεμο. Μια φορά είδα τον κ. Μαρινακη σε Δημοτικό Συμβούλιο. Ήρθε μια φορά και τσακώθηκε με όλους. Και μετά έσερνε ανθρώπους στα δικαστήρια».

Μάλιστα, θέλοντας να τονίσει την διαφορά του Ολυμπιακού, επί ημερών Κόκκαλη και επί ημερών Μαρινάκη, δήλωσε: «Επί 15 χρόνια που ήμουν εγώ πρόεδρος του Ολυμπιακού πολιτικό αντίπαλο δεν είχαμε. Οι αντίπαλοι μας δεν ήταν ποτέ οι κυβερνήσεις. Τα προβλήματα ήταν πάντα θεσμικά», και κατέληξε, «η νέα λογική του Ολυμπιακού δεν με εκφράζει!»

Η λήξη της συνέντευξής του έκρυβε και… ολυμπιακό χρώμα, καθώς στο τέλος ευχαριστώντας όσους τον άκουσαν χαιρέτισε με τη γνωστή ερυθρόλευκη ατάκα, «άντε γεια»!

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.