​«Πόλεμος» στον Εργοτέλη: Η ανάρτηση Στειακάκη και η απάντηση Περακάκη

Τοπικό

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη και τι απάντησε ο έφορος της γυναικείας ομάδας.

Φάνηκε πως η «καταιγίδα» των τελευταίων ημερών στον Εργοτέλη είχε κοπάσει, αλλά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έδωσε συνέχεια στο σίριαλ. Με ανάρτησή του ο Γιώργος Στειακάκης κάλεσε τον έφορο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου να σταματήσει να απειλεί τον Εργοτέλη, ενώ ο Περακάκης απάντησε από κάτω σε έναν διάλογο με... πολεμικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο κ.Στειακάκης έγραψε:

«Πάλι λάβαμε απειλητικό μειλ από τον Σταύρο Περακάκη, ο οποίος πήρε τα χρήματα που συμφωνήσαμε. Τώρα προφασίζεται ότι δεν βοηθάει ο λογιστής του Εργοτέλη για την αδειοδότηση της γυναικείας ομάδας, ενώ υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και κάθε άλλη συνδρομή χρειάζεται. Την διαδικασία της αδειοδότησης δεν την ανέλαβε το ΔΣ. Ισχυρίζεται ότι δεν τροποποιούμε το καταστατικό, ενώ αυτό συμφωνήσαμε ότι θα γίνει από τη γενική συνέλευση μαζί με τις εκλογές. Αναφέρει για το γήπεδο ενώ του υποδείξαμε να απευθυνθεί στο Παγκρήτιο αφού το Μαρτινεγκο δεν τηρεί τις προδιαγραφές.

Αν ψάχνει πάλι αφορμή για να φύγει (τώρα που πήρε και τα λεφτά) να γνωρίζουν όλοι τι γίνεται. Εμείς έχουμε στη διάθεση του αγαπημένου των παικτριών και του κ. Ξυδάκη κάθε τι που περνάει από το χέρι μας, αλλά να σταματήσει να απειλεί το σωματείο. Αν αποχωρήσει τώρα, να κυνηγάνε αυτόν για τα δεδουλευμένα τους. Ακόμη, τον καλώ να έρθει στο ΔΣ να τον προτείνω για πρόεδρο μέχρι τις εκλογές να ησυχάσουμε.

Γιώργος Στειακάκης»

Από κάτω απάντησε ο κ. Περακάκης, γράφοντας: «Ντροπή για τα ψέμματα πρόεδρε. Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει και με αποδείξεις. Και πάλι ντροπή». Η ανταπάντηση του Γιώργου Στειακάκη ήταν η εξής: «Βγάλε το μέιλ σου, δημοσίευσέ το» και ο Σταύρος Περακάκης έγραψε: «σε λίγο θα το ανεβάσω μαζί με την απόδειξη για τα χρήματα που πήρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο αργότερα η ανάρτηση και οι απαντήσεις «κατέβηκαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργοτέλης: Παραίτηση «βόμβα» με αιχμές!

Η παραίτηση έφερε την άμεση αντίδραση του Στειακάκη

Κραυγή αγωνίας από τις γυναίκες του Εργοτέλη: «Αφήστε μας να παίξουμε»

Η παραμονή Περακάκη και τα χαμόγελα που επέστρεψαν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.