Πολιτισμός από ΠΟΑ: «Τιμή μας που θα παίξουμε με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ»

22:44 | 23/11/2018

Τι αναφέρει ο ΠΟΑ σε ανακοίνωσή του ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Για ακόμη μία φορά ο ΠΟΑ έδειξε το πολιτισμένο πρόσωπό του την τρέχουσα σεζόν και στην ανακοίνωσή του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στα Χανιά, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο, τονίζοντας πως δεν τους χωρίζει τίποτα παρά μόνο τα 90 λεπτά μέσα στο χορτάρι.

Αναλυτικά, η ομάδα του Ατσαλένιου αναφέρει:

H ιστορία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία. Την ιστορία, λένε, τη γράφουν οι παρέες και έτσι ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της χανιώτικης ομάδας.

Ολα ξεκίνησαν το 2009 όταν μία παρέα εργαζομένων στα καταστήματα του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΣΥΝ.ΚΑ. Κρήτης δημιούργησε το σύλλογο, ο οποίος έπαιξε στην Γ' Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος.

Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε δύο ανόδους στη Β' και στην Α' Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, ενώ αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Χανίων και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μέσω των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-2017 για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Την προσεχή Κυριακή ο ΠΟΑ πηγαίνει στα πανέμορφα Χανιά για να φιλοξενηθεί από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Για ακόμα μία φορά αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα αγωνιστούμε απέναντι σε κρητική ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουμε μία εξαιρετική φιλοξενία.

Οπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα, η ομάδα μας πηγαίνει για τη νίκη. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι το ποδόσφαιρο και η ανάδειξη του ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και με κανέναν.

Είμαστε ανυπόμονοι για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.