Poll: Αυτόν ψηφίσατε κορυφαίο επιθετικό στην ιστορία του ΟΦΗ

08:09 | 11/04/2020

Δείτε τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του Capitano.gr για τον καλύτερο φορ που φόρεσε την φανέλα του Ομίλου.

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το poll του Capitano.gr για τον καλύτερο επιθετικό στην ιστορία του ΟΦΗ

Εδώ μπορείτε να δείτε την «ενδεκάδα» των επιθετικών που θέσαμε προς ψηφοφορία, αλλά και τα βιογραφικά τους με την φανέλα του ΟΦΗ.

Θυμίζουμε ότι από την πρώτη χρονιά του Ομίλου στην Α' Εθνική έως και σήμερα, επιλέξαμε τους 11 φορ που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον κρητικό σύλλογο και η επιλογή μόνο εύκολη δεν ήταν. Επιλέξαμε ως κριτήρια την καριέρα τους με την φανέλα του ΟΦΗ στην Α' Εθνική, τη διάρκειά τους,την επιρροή τους και φυσικά το ιστορικό του πράγματος στην πρώτη κατηγορία.

Η συμμετοχή ήταν τεράστια και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα επιλέγοντας τον δικό του αγαπημένο και αυτόν που θεωρεί καλύτερο.

ΝΙΚΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΧΛΑΣ

ΠΟΛ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.jpg#asset:193012


Το ντέρμπι για την πρώτη θέση «παίχτηκε» ανάμεσα στον Νίκο Μαχλά και τον Ρόναλντ Γκόμεζ, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο Μαχλάς, ο οποίος αγωνίστηκε συνολικά 8 χρόνια στον ΟΦΗ, συγκέντρωσε 683 ψήφους, ενώ ο Κοσταρικανός στράικερ που φόρεσε για 4 χρόνια την ομιλίτικη φανέλα συγκέντρωσε 414.

Στην τέταρτη θέση βλέπουμε τον Πέτρο Βουζουνεράκη, ενώ την πεντάδα κλείνει ο Γιώργος Βλαστός.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.