Πολλές αντιδράσεις για τις τιμές των διαρκείας της ΑΕΚ

SMS
10:00 | 21/06/2022

Ο κακός... χαμός στα social media και όχι μόνο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη περίοδο 2022-23, στο νέο της γήπεδο. Οι τιμές είναι αρκετά αυξημένες σε σχέση με την τελευταία διάθεση (2021-22), με το φτηνότερο διαρκείας κοστίζει 300 ευρώ ενώ οι εκπτώσεις για τα παιδικά αφορούν λίγες θύρες και είναι μικρότερες του 50%, ποσοστό που ίσχυε μέχρι τώρα. Μάλιστα, στο γήπεδο δεν υπάρχουν οι Θύρες 4, 7 και 13, συμβολικές για τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι συμβολικές.

Με σύνθημα «Όλοι στο Ναό», ξεκινάει την Τετάρτη 29 Ιουνίου η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, την πρώτη στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Παρ' όλα αυτά, οι αντιδράσεις για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, δεν λείπουν. Η μεγάλη αύξηση στις θύρες των οργανωμένων (Από 100 ευρώ στο ΟΑΚΑ, 300 στην ''Αγιά Σοφιά'') θεωρείται από πολλούς παράλογη για τα δεδομένα της εποχής, παρά το γεγονός ότι η ''Ένωση'' μπαίνει σε νέο γήπεδο. Ακόμα και οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ κάνουν λόγο για ''ακριβά'' εισιτήρια, μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ ή όχι...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.