Πολωνία καλεί Στάρτζεον…

ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του.

Ο Φάμπιο Στάρτζεον αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ, καθώς ο Όμιλος έχει συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού για την πώληση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, σύλλογος από την Πολωνία είναι εκείνος που έχει στη λίστα του τον Πορτογάλο εξτρέμ και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Ο Στάρτζεον δεν ταξιδεύει αυτή την ώρα με την αποστολή των «ασπρόμαυρων» για τον Βόλο και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις.

Όλες οι πλευρές είναι θετικές για συνεργασία, έχει επέλθει ουσιαστικά συμφωνία και, όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου να κλείσει το deal.

Η Πολωνία είναι μία χώρα, η οποία γενικά επιλέγει την ελληνική αγορά, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε με επιτυχία ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο θηριώδης φορ έπαιξε μετά τον ΟΦΗ και πριν την... εκτόξευση του στη Φένλο, με τη φανέλα της Γκόρνικ.

Η ομάδα από το Ζάμπζε γενικά διαλέγει ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, οπότε δε θ' αποτελέσει έκπληξη αν έχει στοχεύσει και στον Στάρτζεον. Το... μυστήριο, πάντως, θα λυθεί σύντομα για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.