Πολύ εύκολα η Σάκκαρη

22:26 | 19/04/2018

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε… επίδειξη ισχύος και στο δεύτερο αγώνα της συνάντησης της Εθνικής Ελλάδας με την Αίγυπτο για το Γκρουπ ΙΙ της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Σε μόλις 53 λεπτά νίκησε 2-0 σετ την Σάντρα Σαμίρ με το εμφατικό 6-0, 6-0. Σε συνδυασμό, έτσι, με την επιτυχία της Γραμματικοπούλου στον πρώτο αγώνα, η «γαλανόλευκη» εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση του Σαββάτου (21/04).

Στη συνάντηση της Παρασκευής (20/4, 11.00) απέναντι στη Δανία θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου, καθώς η Αίγυπτος καταλαμβάνει την 3η και τελευταία θέση. Μετά την επιτυχία της, η Μαρία Σάκκαρη υποστήριξε πως είχε άγχος στη διάρκεια του αγώνα. Και εξήγησε το γιατί: «Είχα πολύ άγχος. Δεν κοιμήθηκα τις δύο τελευταίες ημέρες. Είχα να παίξω καιρό στην Αθήνα, από τότε που τα Challenger γίνονταν στον ΟΑΚΑ. Είμαι χαρούμενη για την νίκη της ομάδας. Είναι μία επιτυχία όλης της ομάδας. Είμαι πάντα πρόθυμη να κάνω ότι χρειάζεται για να ενισχύσω τη χώρα μου.

Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Τους χρειαζόμαστε και τις επόμενες ημέρες κοντά μας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους για την υποστήριξη».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.