«Πονάνε ωρέ τα παλικάρια;»

08:20 | 03/12/2018

Αναγνώστης του Capitano.gr γράφει για αυτό που τον ενοχλεί από τον εφετινό ΟΦΗ: Τις καθυστερήσεις των παικτών της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια...

«Υπό άλλες συνθήκες δεν το λες και κακό το 1-1 με τον ΠΑΣ, αλλά όταν μιλάμε για αυτόν τον ΟΦΗ που θέλει βαθμούς και όταν για ακόμη ένα παιχνίδι τρώμε γκολ στο τέλος, τότε μας μένει ένα «γαμώτο» που αφήσαμε δύο βαθμούς. 

Δεν θέλω, να μείνω σε αυτό. Τα παιδιά προσπάθησαν, ο Νικόλας ο Παπαδόπουλος έκανε αυτό που έπρεπε, κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που πρέπει να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Δεν ξεχνάμε.

Θέλω να σταθώ σε κάτι που είδα ξανά το βράδυ του Σαββάτου και μου έκανε άσχημη εντύπωση. Είδα μία ομάδα να μην έχει ψυχολογία, είδα ποδοσφαιριστές από το 80' και μετά να πέφτουν κάτω και να κάνουν καθυστερήσεις. Είδα έναν ΟΦΗ με γεμάτο άγχος για να πάρει τη νίκη.

Εμένα προσωπικά και λογικά και άλλους φίλους της ομάδας μας με ενοχλεί να βλέπουν τους παίκτες του ΟΦΗ να πέφτουν κάτω και να κάνουν καθυστερήσεις. Και αυτό δεν έγινε μόνο το Σάββατο, το παρατηρώ στα τελευταία ματς. Αυτά τα κάνουν οι μικρές ομάδες, αυτά να τα κάνει ο ΠΑΣ και όχι εμείς.

Θέλω να πιστεύω ότι για αυτή την άσχημη εικόνα παίζει ρόλο η ψυχολογία. Ακόμα κι έτσι, όμως, ας τους πει κάποιον ότι στον ΟΦΗ δεν πέφτουμε κάτω. Πολεμάμε με το κεφάλι ψηλά μέχρι το τέλος. Δεν μασήσαμε στις δύσκολες εποχές τώρα θα μασήσουμε; Πονάνε ωρέ τα παλικάρια;

Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία, συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε.

Αλέξανδρος Σ.»

αν θέλετε κι εσείς να στείλετε το σχόλιό σας ή την παρατήρησή σας για κάτι που σας απασχολεί και είναι άξιο σχολιασμού, μπορείτε να το κάνετε στο inbox του Capitano.gr στο facebook ή στο e-mail: info@capitano.gr. Tα κείμενα θα δημοσιεύονται στη σχετική στήλη "Inbox" χωρίς να δημοσιεύονται τα ονοματεπώνυμα των αναγνωστών, εκτός αν επιθυμούν οι ίδιοι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.