Πορνοστάρ έριξε... βόμβα στο NBA: «Γκρίφιν, έλα να δεις το παιδί σου πριν πας στην Κίνα»

14:12 | 01/06/2023

Μια αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση έκανε η Λάνα Ρόουντς, με την πρώην πορνοστάρ να αναφέρει ότι ο πατέρας του παιδιού της είναι ο Μπλέικ Γκρίφιν!

Σε μπελάδες μπαίνει ο Μπλέικ Γκρίφιν έπειτα από μια τρομακτική αποκάλυψη που ήρθε στο φως τις τελευταίες ώρες. Ο άσος των Μπόστον Σέλτικς, η σεζόν των οποίων ολοκληρώθηκε προ ημερών στο Game 7 των τελικών της Ανατολής απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, βρίσκεται στο στόχαστρο μιας πρώην πορνοστάρ.

Η Λάνα Ρόουντς, που εγκατέλειψε το επάγγελμα λόγω της ψυχικής φθοράς που της δημιουργούσε, αλλά και λόγω του γεγονότος πως έγινε μητέρα, έστρεψε τα βέλη της προς τον Γκρίφιν, με μια ανάρτηση που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

«Μπλέικ Γκρίφιν τουλάχιστον έλα να επισκεφτείς το παιδί σου πριν πας στην Κίνα την επόμενη σεζόν», έγραψε στην δημοσίευσή της η Ρόουντς, με το ποστάρισμα ωστόσο να κατεβαίνει λίγο αργότερα. Ο θόρυβος όμως είχε ήδη γίνει γύρω από την υπόθεση.

Μέσα από το ποστάρισμα αυτό η Ρόονυτς αποκάλυψε πως ο Μπλέικ Γκρίφιν είναι ο πατέρας του παιδιού της, αλλά και πως το μέλλον του άλλοτε φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς και των Ντιτρόιτ Πίστονς βρίσκεται στην Ασία και το πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο Γκρίφιν δεν ήταν ο μοναδικός αθλητής του ΝΒΑ με τον οποίο συνδέθηκε η Ρόουντς στο παρελθόν, καθώς η ίδια είχε αποκαλύψει πως είχε βγει ραντεβού με τον Κέβιν Ντουράντ, το οποίο ωστόσο δεν πήγε καθόλου καλά, κατά τα λεγόμενά της, χαρακτηρίζοντάς το βαρετό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.