Πουρτουλίδης η πρώτη αποχώρηση

15:32 | 25/05/2018

Στον εσωτερικό αγωνιστικό σχεδιασμό του ΟΦΗ δεν είναι μόνο οι ανανεώσεις, αλλά και οι αποχωρήσεις, με τον Νίκο Πουρτουλίδη να είναι ο πρώτος από τους παίκτες της ομάδας που πήρε την άνοδο και δεν θα συνεχίσει σε αυτή.

Το τελευταίο χειροκρότημα ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα εισπράξει την Κυριακή και τον αγώνα με τη Σπάρτη ο Νίκος Πουρτουλίδης, καθώς με το σφύριγμα της λήξης θα αποτελέσει παρελθόν από την κρητική ομάδα, ολοκληρώνοντας μια άκρως επιτυχημένη θητεία, σε αγωνιστικό και μη επίπεδο.

Ο γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1983 μέσος, ήταν από τους παίκτες που βοήθησε αρκετά την εφετινή δύσκολη αγωνιστική χρονιά, ενώ και αυτός «έβαλε πλάτη» στα δύσκολα μεσούσης της αγωνιστικής χρονιάς. 

Έπαιξε σε 21 αγώνες, στους 11 από τους οποίους ήταν βασικός, με 1113 λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε και ένα γκολ στο ενεργητικό του. 

Ενδεχομένως το (ποδοσφαιρικά) προχωρημένο της ηλικίας του Πουρτουλίδη να ήταν ο λόγος που δεν θα βρίσκεται στην ομάδα και στη Super League, καθώς η προσφορά και η αγωνιστική του αξία είναι σημαντική.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.