Πώς και πώς το περιμένει ο Μπούσης!

20:21 | 28/02/2020

Το αφεντικό της κρητικής ΠΑΕ «ζει και αναπνέει» για τον «τελικό» της Κυριακής.

Σιγά που θα το έχανε. Ο Μιχάλης Μπούσης εννοείται ότι θα είναι στο «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή, στον «τελικό» με τη Λαμία και θα δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα στην προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο ομογενής επιχειρηματίας βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες για επαγγελματικούς λόγους και το απόγευμα της Κυριακής θα πάρει θέση στο γήπεδο του ΟΦΗ για το σπουδαίο παιχνίδι, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μπούσης παίζει τον δικό του, ξεχωριστό, ρόλο στην ομάδα. Δεν είναι μόνο το ιδιοκτησιακό κομμάτι, αλλά και το ψυχολογικό. Δεν είναι απλά ένας ιδιοκτήτης, ένας πρόεδρος. Είναι φίλος της ομάδας, στέκεται δίπλα στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του μετά το ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Η ήττα ήταν βαριά, η εμφάνιση κακή, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φρόντισε να κατέβει στα αποδυτήρια και να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών.

Βλέπετε, δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που «ζουν και αναπνέουν» για το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι και ο ίδιος που θέλει την πρόοδο της ομάδας και να τη βλέπει να μεγαλώνει.

Το απόγευμα της 1ης Μαρτίου θα είναι εκεί, στο «Γεντί Κουλέ». Θα κόβει βόλτες στον αγωνιστικό χώρο μετρώντας αντίστροφα, αγχωμένος, για τη σέντρα του αγώνα. Για τον μεγάλο αγώνα, για τη δικαίωση όλων που δουλεύουν στο πρότζεκτ του ΟΦΗ. Και που ξέρετε, μπορεί να έχουμε νέες εκπλήξεις όπως αυτή με τους AC/DC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τελευταία αγωνιστική και πλέι οφ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ο Μπούσης «ντόπαρε» τους παίκτες: «Είμαι δίπλα σας!»

«Αll in»: Τα εισιτήρια για Λαμία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.