Έτσι μπορεί να αποδειχθεί «δώρο» ο ντε Γκουζμάν

SMS

Το «διαζύγιο» με τον ντε Γκουζμάν μπορεί να είναι ωφέλημο για τον ΟΦΗ, με τους κατάλληλους χειρισμούς.

Αφού είδαμε τι χάνει αγωνιστικά ο ΟΦΗ από την απώλεια του Ολλανδού χαφ (επί της ουσίας δεν χάνει τίποτα), το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε αυτά που κερδίζει.

Ναι, το "διαζύγιο" με τον Τζόναθαν ντε Γκουζμάν μπορεί να ωφελήσει την ομάδα του ΟΦΗ, αρκεί βέβαια να κινηθούν σωστά οι επικεφαλής και να το εκμεταλλευτούν.

Η Κρητική ομάδα κερδίζει χρήματα από τη ρήτρα αποδέσμευσης, κερδίζει χρήματα από τα λεφτά του υπόλοιπου του συμβολαίου με τον παίκτη, γενικώς βγαίνει κερδισμένη από ένα "αναίμακτο" διαζύγιο.

Το θέμα, βέβαια, είναι να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που προέκυψε και να κάνει "all in" στις μεταγραφές. Να ξεκλειδώσει τις όποιες δυσκολίες. Τα χρήματα που κέρδισε από την αποδέσμευση του συμβολαίου του ντε Γκουζμάν είναι "δώρο" σε μία περίοδο που ο ΟΦΗ αναζητά λύσεις για να καλύψει τα κενά. Κι εδώ ακριβώς είναι το ζουμί. Με τα έξτρα χρήματα οι επικεφαλής μπορούν να επενδύσουν στην ενίσχυση και κυρίως στον επιθετικό για να καλυφθεί το (μεγάλο) κενό που άφησε μπροστά ο Φελίπε.

Τα λεφτά του ντε Γκουζμάν είναι "δώρο" και μπορούν να δώσουν λύσεις αρκεί να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες από τους ανθρώπους που τρέχουν τις μεταγραφές.

Αν γίνει αυτό τότε ο επίλογος με τον Ολλανδό χαφ μόνο κέρδη θα έχει. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή του μεταγραφικού κομματιού και ως μάννα εξ ουρανού απέκτησε μία μεγαλύτερη άνεση να κινηθεί στο "παζάρι". Να η ευκαιρία!

Διαβάστε επίσης:

Επίσημο το τέλος με ντε Γκουζμάν

Τι χάνει ο ΟΦΗ από τον ντε Γκουζμάν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.