Που να μην ήταν και «μισός»…

Απόψεις

Δυο σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για τον ΟΦΗ κάτι που τον έκανε να ξεσπάσει στον… άτυχο Παναιγιάλειο που βρέθηκε στο δρόμο του.

Είχε προηγηθεί μόλις για δεύτερη φορά εφέτος, το να περάσουν δυο στη σειρά αγώνες χωρίς να νικήσει. Η πρώτη ήταν στα ματς με Παναχαϊκή (1-2) για την 7η αγωνιστική στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και Άρη (0-0) για την 8η στο «Κλ. Βικελίδης». Τότε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε φύγει με τρία γκολ «στην πλάτη», τώρα ο υποδεέστερος Παναιγιάλειος με επτά. 

Επτά γκολ σε ένα ματς όπου για διάφορους λόγους, ήταν εκτός αγώνα σχεδόν όλος ο βασικός του κορμός. Ποτουρίδης, Νάστος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός, Βουό, είδαν το ματς από την εξέδρα ή τον πάγκο. Και ενώ περίμενε κανείς πως οι απουσίες τους θα επηρέαζαν την ομάδα, ήρθαν οι αντικαταστάτες τους να δώσουν τις απαντήσεις. 

Σε έναν αγώνα λοιπόν με απουσίες, σε έναν αγώνα όπου κάθε φάση την οποία δημιουργούσαν την έκαναν γκολ. Σε έναν αγώνα όπου στη μεγαλύτερη διάρκειά του έκαναν διαχείριση και συντήρηση δυνάμεων, καθώς σε τρεις ημέρες ακολουθεί και πάλι ματς και μάλιστα εκτός έδρας…

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο ΟΦΗ πέτυχε επτά γκολ, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο μεγάλη είναι η αξία και η δυναμική του για αυτή την κατηγορία. Εντάξει, Κυριακή… μεγάλη γιορτή. Στην Καλαμαριά θα σφραγιστεί η επιστροφή στην κατηγορία και πλέον ο στόχος θα είναι το πρωτάθλημα. Μπορεί να για το μέγεθος του ΟΦΗ να μην ταιριάζει να πανηγυρίζει για ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, δεν παύει όμως να είναι ένας τίτλος…

Μετά τον αγώνα αυτό και την επισημοποίηση της ανόδου, θα είναι καλό να δούμε να παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και οι παίκτες που έχουν λιγότερο ως τώρα, ή ίσως ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου. Εξάλλου δεν είναι και πολλοί… Θα πρέπει όλοι όσοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, να γευθούν τη χαρά της επιτυχίας, αλλά και παράλληλα να δείξουν πως μπορούν να βρίσκονται στην ομάδα και στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Στόχοι το λοιπόν, τόσο ομαδικοί, όσο και ατομικοί, συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική…  

sourgias@capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.